• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase! Comedia a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase! Comedia a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

În seara aceasta, Brigada Nimic este avansată la cazuri serioase! Comedia a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Bicicleta roz, numită Cornelia, a comisarului Vișan a fost furată, iar Brigada Nimic a trebuit să o găsească. Însă, încercând să rezolve acest caz, polițiștii, în stilul lor caracteristic, au intrat în mai multe probleme și au ruinat o înmormântare importantă pentru comisarul Vișan. Brigada Nimic a fost și marți seară lider detașat de audiență.

Polițiștii au fost informați de apariția unui drog nou numit “happy”, cunoscut pentru starea puternică de euforie pe care o induce. Astfel, în momentul în care Brigada l-a identificat pe hoțul bicicletei ca fiind Zăpadă, un recidivist ce fură pentru a avea bani de droguri, ei au decis să îl folosească pe infractor pentru a afla mai multe despre pastile. Edison s-a alăturat și el Brigăzii, drept pedeapsă pentru că a murdărit costumul special al comisarului.

Marți seară, serialul Brigada Nimic a fost lider de audiență! În intervalul orar 20:29 – 21:26, PRO TV a înregistrat 5,0 puncte de audiență și 20,9% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,4 puncte de rating și 14,4% cotă de piață.

În această seară, Brigada Nimic va avansa la investigarea jafului unei bijuterii, “Noi nu suntem obișnuiți să anchetăm cazuri din-astea cu pietre prețioase. Dacă se fura o piatră din pavaj, atunci înțelegeam”, se va mira Giovanni. În același timp, Zorro din Crângași, un justițiar anonim viral pe social media, le va amenința posturile polițiștilor. Dacă vor reuși să rezolve primul lor caz serios, să îl prindă pe Zorro din Crângași și să își dovedească abilitățile, vom afla în episodul din această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Episoade noi sunt disponibile, în avans, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni