• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Giovanni și Săgeată și-au început săptămâna într-o operațiune neoficială de salvare a unui copil răpit, în timp ce Carmola și Toma au stat pe urmele lor pentru a înțelege ce ascund cei doi. Episodul Brigada Nimic de luni seară a fost lider detașat de audiență.

Pentru prima dată, aseară, Brigada Nimic s-a împărțit în două: Giovanni și Săgeată s-au aliat pentru a găsi copilul dispărut al unei familii implicate în crima organizată din București, iar Carmola și Toma au stat la pândă, în spatele lor, pentru a înțelege ce pun la cale. Într-un final, teoria răpirii nu s-a confirmat, cei doi polițiști descoperind că cel mic a fugit de acasă pentru a scăpa de insistențele tatălui său, care își dorea ca acesta să urmeze o carieră în showbiz.

Luni seară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 20:28 – 21:26, PRO TV a înregistrat 4,6 puncte de audiență și 20,1% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3,1 puncte de rating și 13,5% cotă de piață.

În această seară, Brigada Nimic primește un nou caz de la comisarul Vișan: furtul unei biciclete. „În curând ajungem la trotinete!”, va spune Giovanni. „Bicicletă Cornelia, cadru de aluminiu, an de fabricație 2020, 6 viteze, culoare roz”, va adăuga șeful acestora. Presupunerea că este bicicleta unei doamne îl va scoate din minți pe Vișan: „Asta este discriminare! Ce, un bărbat nu poate avea o bicicletă roz?”. Cum vor reacționa aceștia când vor afla că cel păgubit este chiar șeful lor, cum se va descurca Brigada la testul de rezistență fizică, dar și de ce ajunge Săgeată internat în spital, aflăm în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Episoade noi sunt disponibile, în avans, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni