• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Adrian Bîlă, entuziasmat de rolul pe care îl joacă în serialul „Brigada Nimic”. „O gașcă de polițiști pe cât de diferiți, pe atât de savuroși”

Adrian Bîlă, entuziasmat de rolul pe care îl joacă în serialul „Brigada Nimic”. „O gașcă de polițiști pe cât de diferiți, pe atât de savuroși”

Adrian Bîlă, entuziasmat de rolul pe care îl joacă în serialul „Brigada Nimic”. „O gașcă de polițiști pe cât de diferiți, pe atât de savuroși”

Au început filmările noului serial de la PRO TV, Brigada Nimic! Comedia promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile, având în prim-plan o gașcă de polițiști neadaptați.

Cea mai nouă comedie de la PRO TV  spune poveste unor polițiști care lucrează împreună, dar nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. Adrian Bîlă, actorul care joacă în serialul mult așteptat, ne-a oferit primele declarații despre atmosfera de la filmări, echipă, dar și personajul pe care îl interpretează.

Adrian, felicitări pentru rolul obținut în Brigada Nimic! Ce ne poți spune despre acest nou proiect din care faci parte?

Mulțam! „Brigada Nimic” este un serial de comedie ce-i urmărește pe agenții Secției nr. 33 în cele mai atipice situații, în încercarea lor de a rezolva niște cazuri aparent banale, dar care se dovedesc, de cele mai multe ori, a fi în strânsă legătură cu infractori destul de periculoși. Deși adesea pare că își dau cu stângu-n dreptul, reușesc să rămână în slujba cetățeanului, chiar dacă metodele aplicate nu-s întotdeauna în conformitate cu cerințele superiorilor. În spatele fiecărei mișcări din fața camerelor stă George Dogaru, regizorul proiectului, care și-a asumat rolul de a orchestra debandada creată mai mereu, chiar de Brigada Nimic. Mai multe nici nu cred că vă pot spune fără să dau spoilere.

Cu toții știm că ai un trecut vast cu PRO TV... ai jucat în Triplusec, Profu’, Vlad și Las Fierbinți. Cum este revenirea în echipa ProTV?

Așa-i, dar dacă e să fim sinceri, screen time-ul cumulat din toate serialele în care am jucat până acum abia echivalează cu amploarea rolului din Brigada Nimic. De unde și zicala mea – „Nu clipiți să mă zăriți!” Așadar, sunt foarte încântat de revenire. În primul rând, sunt foarte entuziasmat de colegii din distribuție, cu care eu n-am avut ocazia să lucrez până acum. Brigada aleasă de George este atât de diversă încât fiecare zi de filmare este cu adevărat surprinzătoare, în sensul cel mai bun. 

Cum ai primit vestea că vei fi actor în Brigada Nimic?

Pe WhatsApp. Nu mai știu exact ce făceam, dar am primit un mesaj de la directorul de casting, Domnica Cîrciumaru, care mă anunța că „am rămas singur pe rol”. Sincer, am fost reținut în a mă bucura, așa că m-am gândit că poate nu s-a luat încă decizia finală și mai caută variante. Abia câteva zile mai târziu m-am prins cum stau de fapt lucrurile, dar mi-am „permis” cu adevărat să mă bucur abia la prima repetiție, unde am descoperit restul distribuției și am avut primele discuții despre rol cu George.

Care sunt asemănările și deosebirile dintre tine și personajul pe care îl interpretezi?

Amândoi purtăm ochelari, suntem cam de aceeași statură, constituție atletică și o freză nedefinită. Personajul meu este un geek tech guy, care-i ajută pe cei de pe teren cu diverse indicii și informații. Eu spun că sunt doar un geek, unii dintre colegii mei ar spune că sunt și tech guy, dar asta doar pentru că sunt un actor bun. 

Ce promite serialul Brigada Nimic telespectatorilor?

O gașcă de polițiști pe cât de diferiți... pe atât de savuroși, nevoiți să facă echipă ca să râdă lumea de ei. O comedie cu o distribuție foarte bună. O brigadă care nu promite, dar rezolvă, iar aici vorbesc despre colegii mei din distribuție: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Dar ce așteptări ai tu de la public? Crezi că producția va fi pe placul iubitorilor de comedii?

Hm, așteptări de la public... Nu știu, urmăritori pe Instagram? Glumesc. Este impropriu spus „așteptări de la public”. Sper, însă, ca publicul să aprecieze proiectul nostru și să aștepte cu nerăbdare următorul episod sau măcar să urmărească fiecare episod, chiar și din curiozitate.

În ce alte proiecte mai ești implicat vara aceasta?

Eu, de ceva ani buni, când nu sunt în fața camerelor, sunt în spatele lor, implicat în producție de film. Așadar, în perioada asta ne ocupăm de lansarea în cinema a ultimului lungmetraj produs, suntem pe final cu post-producția unui documentar căruia vrem să-i construim un circuit festivalier, m-am apucat și de scris la un lungmetraj, și avem în dezvoltare destul de multe proiecte. Aș zice că e deja o vară plină.

Ai apucat să pleci în vacanță înainte de începerea filmărilor pentru Brigada Nimic?

Fix cu 5 minute înainte de a primi mesajul cu „singur pe rol” apucasem să-mi iau bilete de avion pentru o destinație, nu exotică, dar însorită, pentru luna august. Întrucât în luna august filmările sunt încă în toi, și deși cei de la producție au fost foarte înțelegători și mi-au dat liber zilele acelea, cu bronzul tot nu o rezolv vara asta. În caz că voi merge la plajă, o să fiu cu crema cu SPF 50 după mine, ca să nu stricăm racordul personajului în serial.

Sursă foto: PRO TV
Vezi și: 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni