Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Luni seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate. Primul episod din serialul de comedie a fost lider incontestabil de audiență.

După ce au reușit să ruineze operațiunile standard ale Poliției, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat aseară că vor face echipă într-o brigadă ce se va ocupa de toate disparițiile de hamsteri, bătăile dintre pensionari și toate furturile de trotinete – Brigada Nimic. Situațiile amuzante în care au reușit să ajungă i-au făcut pe telespectatori să se bucure de comedie și să plaseze serialul pe primul loc în topul audienței.

Aseară, în intervalul 20:29 – 21: 36, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.3 puncte de audiență și 23.6 cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 3.7 puncte de rating și 13.9% share. La nivel național, în minutul de aur de la ora 20:36, peste 1.2 milioane de telespectatori se distrau alături de Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma.

În această seară, Brigada Nimic va intra într-o nouă încurcătură. Cei patru polițiști sunt responsabili de securitatea unui tablou extrem de scump. Ce nu știu ei este faptul că proprietarul tabloului, un mafiot extrem de periculos, organizează furtul operei de artă pentru a recupera banii din asigurare. Cum vor reuși ei să facă față acestei provocări vedem astăzi, de la ora 20:30, într-un nou episod Brigada Nimic.

Serialul este în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoade noi, duminică, pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni