• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Lucian Iftime, detalii despre rolul din serialul Brigada Nimic: „Am simțit că e pentru mine”

Lucian Iftime, detalii despre rolul din serialul Brigada Nimic: „Am simțit că e pentru mine”

Lucian Iftime, detalii despre rolul din serialul Brigada Nimic: „Am simțit că e pentru mine”

„Brigada Nimic”, cea mai nouă comedie de la PRO TV, le garantează telespectatorilor umor cât cuprinde, situații memorabile și povești cum nu s-au mai văzut sau auzit! Unul dintre marii actori care vor juca în producția fenomen este nimeni altul decât Lucian Iftime.

Gallery

Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate. 

Într-un interviu exclusiv pentru protv.ro, Lucian Iftime a oferit mai multe detalii despre rolul său. 

Lucian, felicitări pentru rolul obținut în Brigada Nimic! Ce ne poți spune despre acest nou proiect din a cărui distribuție faci parte?

Mulțumesc! Mă bucură mult că fac parte din acest proiect, cât și rolul pentru care am fost ales. Brigada Nimic este un proiect special pentru mine, în primul rând datorită oamenilor cu care am șansa să lucrez, și aici mă refer atât la colegii mei actori, pe care îi apreciez foarte mult, cât și la cei din celelalte departamente, cu care simt că am creat o chimie bună pe parcursul filmărilor. Cred că asta se va vedea în produsul final.    

Cum ai primit propunerea de a juca în acest serial de comedie?

Am fost invitat să dau o probă pentru acest rol. Îmi amintesc că primisem textele pentru probă și încă de la citirea primei scene, am fost foarte încrezător, în sensul că am simțit că e pentru mine rolul, că mi se potrivea. Trebuia doar să pregătesc proba în sine, pentru că simțeam că am intuit bine zona asta de personaj. Iar telefonul pe care l-am primit după probă, care a anunțat faptul că am luat castingul, nu a făcut decât să îmi confirme că am avut dreptate. M-a bucurat tare.  

Citește și:

Cu toții știm că ai un trecut cu PRO TV... doar ai jucat în Vlad. Cum este revenirea în familia acestui post de televiziune?

Rolul din Vlad a fost unul episodic, care mi-a făcut plăcere la vremea respectivă, dar acum e cu totul altceva. Despre revenirea în familia PRO, simțeam cumva că o să se întâmple, deoarece pe parcursul anilor am tot colaborat cu PRO TV. Mai jucasem și în câteva episoade din Las Fierbinți, făcusem și un spot de voce la un moment dat... deci, pe undeva, terenul era pregătit. Mă bucură și onorează să fac parte din această familie. Nu pot decât să îmi doresc să fie de lungă durată.    

Ce ne poți dezvălui despre personajul pe care îl interpretezi? Care sunt asemănările și deosebirile dintre tine și el?

Nu aș vrea să dezvalui prea multe acum, sunt foarte curios de reacția publicului în momentul în care va ajunge la ei. Dar ce vă pot spune acum... e faptul că personajul pe care îl joc este, cu siguranță, o parte din mine. Doar o parte.  

În ce alte proiecte mai ești implicat?

Momentan sunt în repetiții la Teatrul de Stat Constanța, într-un proiect în regia Elenei Morar și a lui Gabriel Sandu care se va numi: „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”. 

Cu toții știm că toamna aduce cu ea un program încărcat pentru actorii de teatru. În ce spectacole te putem vedea în lunile care urmează?

Păi să le luăm pe rând: în București, la Teatrul Bulandra în „Furtuna”, un spectacol de Ada Milea, la Teatrul Național București în „Creatorul de Teatru”, un spectacol în regia lui Alexandru Dabija, și în „50 de secunde” în regia lui Eugen Gyemant, la Teatrul Act în „Nu regret nimic”, tot în regia lui Eugen Gyemant și în „O intervenție”, un spectacol în care joc alături de Ana Ularu în regia lui Radu Iacoban. Iar în Constanța, la Teatrul de Stat în spectacolul „Universuri paralele” în regia lui Radu Iacoban și, în curând, în noua premieră a TSC, „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”.

Citește și:

Știm că pe 10 iulie s-a dat startul filmărilor pentru Brigada Nimic. Ai apucat să pleci în vacanță înainte de începerea acestora?

Întâmplarea a făcut ca pentru mine finalul stagiunii teatrale să fie foarte apropiat de începutul repetițiilor la Brigada Nimic. Așa că... imediat după terminarea turneelor cu spectacolele în care joc, am început lucrul la acest serial. Însă nu mă plâng, sunt foarte recunoscător pentru această perioadă și cred că am disciplina necesară să fiu pregătit atât fizic, cât și mental pentru fiecare proiect nou. Deci, de o vacanță propriu-zisă voi avea parte puțin mai încolo.

Sursă foto: Facebook

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni