• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Alexandru Papadopol, secrete din culisele noului serial „Brigada Nimic” de la PRO TV: O producție cu mult umor

Alexandru Papadopol, secrete din culisele noului serial „Brigada Nimic” de la PRO TV: O producție cu mult umor

Alexandru Papadopol, secrete din culisele noului serial „Brigada Nimic” de la PRO TV: O producție cu mult umor

Cea mai nouă comedie de la PRO TV le garantează telespectatorilor fideli mult umor, situații memorabile și povești incredibile! Unul dintre marii actori care vor juca în producția fenomen este nimeni altul decât Alexandru Papadopol

Gallery

Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

Alexandru Papadopol, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România va juca în noul serial de la PRO TV, „Brigada Nimic”. 

Citește și:

Extrem de multe persoane au fost încântate să audă faptul că faci parte din distribuția serialului Brigada Nimic. Tu cum ai primit vestea?

„M-am bucurat. Într-un fel mă așteptăm pentru că acum ceva timp jucasem într-un episod pilot bazat pe scenariul acestui proiect, iar personajul pe care îl interpretez avea o pondere destul de importantă în cadrul subiectului. În momentul în care a venit confirmarea și am citit toate episoadele, am fost fericit că voi juca într-o producție cu mult umor și multă acțiune”

Povestește-ne puțin despre ce este vorba în serial. Este cumva inspirat din „Brigada Diverse”?

„În principiu este vorba despre niște polițiști care în anchetarea unor cazuri banale, ajung să descopere infracțiuni ascunse mult mai grave. În rest, nu prea pot povesti. Este o comedie, iar situațiile în care sunt puși membrii acestei brigăzi sunt diverse și amuzante”

Care este atmosfera de pe platoul de filmare? Cum te înțelegi cu cei din echipă?

„La un film sau un serial de genul acesta, în care îți petreci minimum 10 ore pe zi cu echipa de filmare, nu se poate crea decât o atmosferă bună și profesionistă. Spiritul este unul foarte bun. Cred că acesta este ingredientul principal. O comedie poate fi realizată numai prin concentrare, dar și prin bucuria generată de faptul că ești în locul respectiv și că funcționezi în cadrul unei echipe care te ajută”

Ce ne poți dezvălui din culisele serialului?

Din păcate... mai nimic (râde). Liniște... Motor... Acțiune, schimbare de costum, repetiție, text, tras cadre, trecem la următoarea secvență. Cam acestea sunt cuvintele care se aud cel mai des pe un platou de filmare”

Citește și:

Se aseamănă personajul pe care îl joci cu tine? Cum ți-ai descrie rolul în 3 cuvinte? Descrie-ne puțin personajul, dar fără să ne spui numele acestuia...

„Cred că se aseamănă puțin. Sper să nu fie prea multe asemănări între noi pentru că el are niște „apucături” mai puțin ortodoxe. De aceea, a fost transferat la Brigada Nimic. Lucrul acesta se va vedea încă din primul episod. Pot spune, însă, că îmi place foarte tare să îl joc și mă distrez când este pus în tot felul de situații hilare alături de colegii lui, iar ei tot niște oameni ajunși acolo din cauza a tot felul de neajunsuri și neînțelegeri sunt. 

Personajul e curajos, dar și grandoman. Este invidios, dar și generos și un bun coleg. În general, încearcă să fie cuceritor, uitând, însă, că are o vârstă respectabilă, atât cât are și actorul Papadopol care îl interpretează (râde). De cele mai multe ori, comicul se naște tocmai din încercările lui de a seduce cu orice preț orice femeie care îi iese în cale. Avem, de fapt, un caz clasic de criză a vârstei de mijloc, tratată de scenariști cu foarte mult umor”

În toamna aceasta va avea loc premiera filmului Încă două lozuri. Despre această peliculă ce ne poți divulga?

„Încă doua lozuri” va avea premiera pe 27 octombrie. Este un film de sine stătător, care nu se leagă neapărat de primul „Două Lozuri”, film care la vremea lui a făcut furori. Personajele sunt aceleași, dar problematica e de actualitate. Acum, Sile, Pompiliu și Dinel se lansează pe piața criptomonedelor. Deci... e de la sine înțeles că paguba e asigurată (râde)”.

Sursă foto: Instagram/ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni