• Emisiuni
  • Brigada Nimic
  • Astăzi, în ultimul episod din acest sezon, Brigada Nimic reușește să compromită o acțiune importantă a Interpolului!

Astăzi, în ultimul episod din acest sezon, Brigada Nimic reușește să compromită o acțiune importantă a Interpolului!

Astăzi, în ultimul episod din acest sezon, Brigada Nimic reușește să compromită o acțiune importantă a Interpolului!

În această seară, Brigada Nimic intră în acțiune pentru ultima dată în acest sezon.

În încercarea de a-l prinde în flagrant pe Bulgaru', într-un comerț ilegal cu antichități furate, Săgeată îl va implica pe Giovanni într-un plan riscant de a-l aresta pe șeful mafiei, nerespectând ordinele directe ale comisarului Vișan. Finalul primului sezon este astăzi, de la ora 20:30, la PRO TV.

"Mă bucur că serialul a fost bine primit și oamenii au ajuns să cunoască “Brigada Nimic“. Pentru mine au fost mai multe decât 13 episoade, acest sezon asta a fost o călătorie foarte frumoasă, alături de o echipă minunată, din care am învățat enorm. O călătorie pe care sunt gata să o reiau oricând", a spus Irina Ștefan, actrița care o interpretează pe Carmola.

​În ultimul episod, Brigada va reuși să-l captureze pe Bulgaru' împreună cu cel care intenționa să cumpere obiectele de artă furate. Din nefericire, printre cei arestați se află și un ofițer de poliție sub acoperire, iar Săgeată și Giovanni reușesc performanța de a strica o operațiune importantă de supraveghere a Interpolului. Ce se va întâmpla cu cei doi polițiști, dar și cu partenerii lor, Carmola și Toma, după ce vor reuși să compromită această acțiune, vedem în câteva ore.

​Ce-l va face pe comisarul Vișan să-și dorească să iasă la pensie și cum Edison, cel mai slab polițist al secției, va ajunge să fie promovat în locul șefului său, vedem de la ora 20:30, la PRO TV.

Toate episoadele din primul sezon al serialului de comedie Brigada Nimic sunt disponibile pe VOYO.

Brigada Nimic - Comedia păzește România!

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni