PRO TV a început filmările unui nou serial de comedie: Brigada Nimic

PRO TV a început filmările unui nou serial de comedie: Brigada Nimic

PRO TV anunță începutul filmărilor unui nou serial, Brigada Nimic, o comedie originală care promite să le ofere telespectatorilor mult umor și situații memorabile. O gașcă de polițiști neadaptați lucrează împreună nu pentru a rezolva cazuri, ci pentru a le ține departe de ei. Într-un mod surprinzător, brigada reușește întotdeauna să le dea de cap.

Cei de acasă vor recunoaște autenticitatea personajelor și vor descoperi întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși guru, dealeri de droguri, pensionari, politicieni corupți, colecționari de artă, escorte de înaltă clasă, investitori imobiliari și legile confuze, care încă reușesc să facă dreptate.

Brigada Nimic este un serial polițist de comedie, cu ritm alert, menit să stârnească hohote de râs. Din distribuția serialului fac parte actorii: Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Nicu Banea, Irina Ștefan, Gabriel Spahiu, Lucian Iftime, Letiția Vlădescu, Ramona Niculae, Adrian Bîlă, Andrei Mateiu, Claudiu Dumitru și Sorin Pârcălab.

Despre noul serial, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, declară: „Suntem foarte încântați de începutul filmărilor pentru Brigada Nimic. Acest nou serial de comedie este o idee originală românească, ce include câțiva dintre cei mai populari actori români, motiv pentru care sunt încrezător că publicul o va îndrăgi. Acesta este doar începutul. În calitate de post de televiziune lider în România, vom continua să dezvoltăm și să producem și mai multe proiecte de ficțiune, întrucât PRO TV este casa serialelor românești – de la comedie incitantă la dramă palpitantă”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente articole despre serialul Brigada Nimic

Articole pentru serialul Brigada Nimic

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni