• PRO TV
  • A fost cea mai sexy apariție din "Friends" și toți erau îndrăgostiți de ea! Cum mai arată Janine, iubita lui Joey?

A fost cea mai sexy apariție din "Friends" și toți erau îndrăgostiți de ea! Cum mai arată Janine, iubita lui Joey?

A fost cea mai sexy apariție din "Friends" și toți erau îndrăgostiți de ea! Cum mai arată Janine, iubita lui Joey?

În serialul Friends, Lanine LaCroix a apărut în câteva episoade, în calitate de colegă de cameră și ulterior iubita lui Joey Tribbiani, dar fanii serialului o țin foarte bine minte, pentru că în mod clar a făcut…impresie.       

Janine este interpretată de Elle Macpherson, unul dintre numele importante din lumea modelling-ului internațional. Când a apărut în serial, Elle avea 35 de ani, iar de curând a împlinit 56 de ani. 

Cu toate acestea, arată extrem de bine și acum un an chiar a pozat în costum de baie pentru a demonstra că o femeie poate fi frumoasă și sexy la orice vârstă. 



 

În poza de la 55 de ani, pe care a postat-o și pe contul ei de Instagram, Elle arată de ce i s-a spus și încă i se spune The body-Trupul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being Australian , I’m at my most comfortable by the sea. Im so blessed to live in Miami close to the Bahamas where this photo was taken. People ask me what I do to keep in shape. First of all I start on the inside with @welleco super greens , it’s a one and done evolution of the multivitamin and mineral , a beauty support right down to your mitochondria. ????. I use our clean lean nourishing plant protein as a snack in between plant based meals welleco.com -and I spend as much time as I can in nature swimming , walking - and drink loads of filtered water. Meditation/ reflection/ prayer is a important to me, it only takes 10 mins a day but is a non negotiable. I love @sheilamsperez unique method for lymph drainage and which is key for my well-being. You can check her out on line.and in between body sessions at home @therasage infra red sauna for immune systems , detox - my favorite spa in nyc for all things face @justageless and in Sydney @allsaintsclinic ...hair @joshwoodcolour in London and @dafnebeautylounge @goddesslashes in miami @Frankrizziri for hair in nyc.????

O postare distribuită de Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) pe


ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU FRUMOASA ELLE MCPHERSON



 

Elle a apărut de cinci ori pe coperta revistei Sports Illustrated, a prezentat emisiuni de televiziune și a devenit și femeie de afaceri. Australianca s-a căsătorit cu fotograful Gills Bensimon în anul 1986 și a divorțat trei ani mai târziu. Are doi băieți dintr-o relație cu omul de afaceri Arpad Busson, iar în anul 2013, s-a căsătorit cu Jeffrey Soffer, de care a anunțat că divorțează în anul 2017.





PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2




FOTO: GETTY


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni