• PRO TV
  • Telespectatorii Who Wants To Be A Millionaire?, șocați. Ce a răspuns o concurentă la întrebarea de 250.000 de lire sterline

Telespectatorii Who Wants To Be A Millionaire?, șocați. Ce a răspuns o concurentă la întrebarea de 250.000 de lire sterline

Telespectatorii Who Wants To Be A Millionaire?, șocați. Ce a răspuns o concurentă la întrebarea de 250.000 de lire sterline

Telespectatorii emisiunii ”Who Wants To Be A Millionaire?” au rămas șocați după ce o concurentă a pierdut într-o secundă fabuloasa sumă de 93.000 de lire sterline.

Nina a răspuns greșit la întrebarea care i-ar fi adus 250.000 de lire sterline și a tratat cu nonșalanță pierderea masivă, plecând acasă cu 32.000 de lire sterline. 

Citește și: A fost cea mai sexy apariție din "Friends" și toți erau îndrăgostiți de ea! Cum mai arată Janine, iubita lui Joey?

Prezentatorul show-ului, Jeremy Clarkson, a întrebat-o: ”În arhitectura romană, care este rolul principal al hipocaustului?”.

Opțiunile erau: A) refrigerarea B) Filtrarea apei C) Iluminarea D) Încălzirea.

Nina a răspuns: ”Cred că, la acest moment, am învățat despre mine că, dacă nu risc, o să-mi trag una mai târziu. Dacă dau răspunsul greșit, voi fi dezamăgită pentru un timp”.

Aceasta a mers pe varianta A, în timp ce Jeremy, șocat, a întrebat-o: ”Doamne. Ai ghicit?”. În realitate, răspunsul corect era D.

Nina a primit vestea cu calm: ”E în regulă, trebuia să se întâmple și asta. Aia e!”.

Telespectatorii nu au avut aceeași reacție, luând cu asalt rețelele de socializare.

”Nu pot să cred că a riscat. Norocul ei s-a terminat”

”Nu pot să cred că a parit 93 de mii și a pierdut, era o sumă care putea să îi schimbe viața”.

”De ce nu a luat banii și gata?”

”Wow! Femeie asta a ghicit la întâmplare pe tot parcursul show-ului. Apoi a pierdut toți banii câștigați”.

Concurenta Nina i-a enervat pe telespectatori de la început, după ce și-a folosit toate variantele ajutătoare la stadiul de 8.000 de lire sterline, la întrebarea ”Cine e creatorul serialului Broadchurch”.

Foto: YouTube
 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni