• PRO TV
  • Un super orgasm, la inceput de an!

Un super orgasm, la inceput de an!

Un super orgasm, la inceput de an!

Sa ai un orgasm este bine, sa ai un super orgasm este minunat! Pentru a multiplica, prelungi si intensifica placerea se pot face multe - o pereche de indragostiti ar trebuie sa fie dispusa sa invete, sa citeasca din multimea de carti destinate vietii sexual, sa experimenteze pozitii noi, sa faca gimnastica intima, sa stie ce il excita pe celalalt.

Iata cateva metode pentru a obtine un super orgasm:

Ce ar putea face ea?
In timpul penetrarii sa isi contracteze muschii vaginali - placerea este maxima, pentru amandoi.
Pentru a intarii musculature vaginala, femeile pot practica exercitiile Kegel: contractarea voluntara a muschilor pelvieni, ca si cum, de exemplu, ai vrea sa opresti jetul de urina. Le poti practica oricand, oriunde, ceea ce te poate amuza teribil.
Tot  femeile pot schimba ritmul, alternandu-l, ceea ce sporeste de asemenea placerea.

Ce ar putea face amandoi?
Ar fi bine ca ambii parteneri sa aiba o buna conditie fizica, astfel incat sa nu oboseasca repede in timpul unei partied de sex si sa poate experimenta pozitii mai complicate, insa care aduc senzatii si satisfactii multiple.
Important ar fi sa nu va grabiti, ca sa ajungeti la un nivel inimaginabil de placere, iar pentru aceasta este indicat sexul tantric.
Asadar, zicala “graba strica treaba” se poate aplica si unei partide de sex.

Ce ar putea face el?

De multe ori, femeile nu ajung la orgasm, din cauza barbatilor care trec peste preludiu, nu stiu sa fie tandri, sa mangaie, sa excite. Cu siguranta, nu sunt doar ei de vina! Poate ca nu stiu cum sa ofere, sa intensifice si sa mentina cat mai mult placerea, insa toate acestea se pot invata in doi.

Prin urmare, femeile ar trebui sa spuna ceea ce isi doresc in pat, ce le excita; intr-un fel, sa isi ghideze partenerii astfel incat sa ajunga impreuna la un super orgasm.

Sexul oral
, care poate duce la o placere maxima, trebuie practicat cu stiinta si intr-un moment in care il doresc ambii parteneri. Erori grave, care rateaza momentul unui sex oral: ea se repede la el, ca si cum ar vrea sa-l inghita, sau el o apuca pe ea de par si o indreapta fortat spre organul lui sexual.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni