• PRO TV
  • Virtual Agro Fair, primul târg virtual dedicat agriculturii din România

Virtual Agro Fair, primul târg virtual dedicat agriculturii din România

Virtual Agro Fair, primul târg virtual dedicat agriculturii din România

Pandemia actuală a produs un șoc major pentru economia europeană și mondială, iar majoritatea industriilor resimt declinul economic, printre care și agricultura.

Componenta necunoscută din evoluția virusului Covid-19, a făcut ca oamenii să aibă temeri legate de asigurarea necesarului de hrană, astfel cu atat mai mult fermierii si cei din sectorul agricol au nevoie de masuri rapide și de susținere pentru a asigura continuitate în aprovizionarea populației.

Pentru a sprijini industria agricolă și a diminua efectele negative ale acestor vremuri fără precedent, în perioada 10-12 iunie are loc primul târg virtual din Romania dedicat domeniului agricol, unde sunt așteptați peste 20.000 de participanți din rândul  fermierilor și al companiilor din sectorul agriculturii. Totul însă, la distanță, respectând normele sociale și legislative ale situației mondiale, din prezent.

Cum funcționează si care sunt beneficiile Virtual Agro Fair?

Târgul este organizat pe o platformă digitală care permite companiilor să își prezinte portofoliul de produse,  sa propuna oferte speciale și să intre in contact direct prin chat și web cam cu reprezentanții firmelor interesate, costul de participare fiind zero pentru participanti si mic in comparație cu varianta clasică a unui târg.

Astfel, utilizatorii experimentează și accesează în timp real funcționalități și activități organizate în cadrul unui Târg de Agricultură, iar din câteva click-uri pot fi vizitate toate companiile de interes din industrie. Harta evenimentului este interactivă, participanții având posibilitatea de a vizualiza detalii și de a intra în contact cu expozanții târgului. 

Pe durata celor trei zile de târg, vor avea loc conferințe live cu invitați ai autoritatilor publice, companii din domeniu care își vor prezenta numeroase oferte valabile în perioada desfașurării evenimentului dar și cu fermieri care pot intra in dialog cu invitatii.

Avantajul îl reprezintă atingerea unui public numeros, de pe orice device, de la orice distanță și fără limitare de timp, într-un mediu securizat din punctul de vedere al colectării informațiilor de înregistrare 

Industria agrobusiness este și o să fie mereu un mediu efervescent care se adaptează la condițiile exterioare foarte repede; Am propus și am gasit deschidere de la companii să punem în același loc , fie el si virtual, toată cererea și oferta din această industrie și suntem siguri ca o să fie un eveniment cu multiple beneficii pentru toți participanții” spune Valentin Văcăruș , Organizator targ și Manager Godmother.

Pachetele de participare sunt disponibile la adresa: [email protected]

Vezi și: Facem bine, ca să ne facem bine! PRO TV Plus aplaudă medicii din linia întâi

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni