• PRO TV
  • Botezatu, Morosanu, Laurette si Brianna - peripetii la Serviti, va rog! FOTO

Botezatu, Morosanu, Laurette si Brianna - peripetii la Serviti, va rog! FOTO

Botezatu, Morosanu, Laurette si Brianna - peripetii la Serviti, va rog! FOTO

Dupa ce au demonstrat la Dansez pentru tine ca ringul este unul dintre locurile in care pot face performanta, pentru Catalin Botezatu si Catalin Morosanu a venit randul sa arate ca sunt cel putin la fel de priceputi si-ntr-ale gospodariei.

In editiile de vineri, 30 iulie, si sambata, 31 iulie, ale emisiunii Serviti, va rog!, telespectatorii Pro Tv au putut vedea daca gratia aratata pe ringul de dans ajuta vedetele aflate la cheremul lui Nea Marin sa conduca barca, sa mulga caprele, sa alunge praful de prin cotloane sau sa coaca la foc potrivit merinde gustoase.

Nici macar printesele nu sunt scutite de munca pe branci la "Serviti, va rog!", astfel ca si Brianna Caragea a pus umarul la treaba, spre amuzamentul telespectatorilor Pro Tv. Pentru Brianna, problemele cu adevarat regesti au aparut in momentul in care mormanul de vase pe care trebuie sa le spele pare sa nu se mai sfarseasca.

Pleacata la pescuit impreuna cu Catalin Morosanu, Brianna si-a dat seama ca Moartea din Carpati nu are nici o putere in fata naturii dezlantuite, iar cei doi s-au trezit in mijlocul tunetelor si fulgerelor avand un singur aliat: barca. La un moment dat, chiar Morosanu a uitat de orgoliu si a strigat cat l-au tinut plamanii dupa ajutor.

Pe langa faptul ca  a pazit friptura pregatita pentru oaspeti cu strasnicie, ca sa nu se perpeleasca mai mult decat trebuie, Catalin Botezatu a dat dovada ca-i pasa si de mediul inconjurator si a pleacat la cules de peturi cu o canoe. De asemenea, creatorul de moda a demonstrat ca se priceapa de minune sa le faca pe plac celor mici.   

Laurette, cea de-a patra vedeta pusa la munca in emisiunea "Serviti, va rog!", editia din 30 si 31 iulie, le-a citit povesti copiilor inainte de culcare, dar dimensiunea ei blanda si mamoasa s-a transformat in ceva ce a amintit mai degraba de balaurii din povesti atunci cand o clienta i-a spus sa mai fiarba cateva oua.

Brianna Caragea, Laurette, Catalin Botezatu si Catalin Morosanu au intrat in cursa pentru cea mai buna gazda a pensiunii de la "Serviti, va rog!", pentru a oferi unei familii nevoiase ajutorul financiar de care are atata nevoie.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni