• PRO TV
  • Fiul lui Johnny Depp, Jack, cu iubita de mână pe stradă, la Paris

Fiul lui Johnny Depp, Jack, cu iubita de mână pe stradă, la Paris

Fiul lui Johnny Depp, Jack, cu iubita de mână pe stradă, la Paris

John Christopher Depp III, pe care toată lumea îl alintă Jack, apare foarte rar în public. În urmă cu doi ani, tânărul era grav bolnav și părinții credeau că va muri.

Jack Depp este fiul cel mic al lui Johnny Depp și al Vanessei Paradis și este rar văzut în public. Mezinul familiei este izolat în Franța, împreună cu sora Lily-Rose și cu mama lor, Vanessa Paradis. Fotografii francezi l-au susprins mergând pe stradă, la braț cu iubita lui fotomodel, Camille Jansen (20 de ani).

Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, însă sunt nedespărțiți. Spre deosebire de alte cupluri, Jack și Camille nu-și arată decât rar sentimentele, pe care le au unul față de celălalt, pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on


Rareori postează fotografii împreună, iar când o fac trebuie să fie un motiv foarte serios. În aprilie, când Jack a împlinit 18 ani, Camille l-a felicitat și i-a transmis dragostea ei.

Un mesaj asemănător a primit și de la sora lui, Lily-Rose Depp, care a distribuit pe Instagram câteva fotografii din copilăria lor, pe care nimeni nu le mai văzuse până atunci. Vezi AICI imaginile rare cu cei doi frați!

Camille Jansen este un fotomodel în plină afirmare. Reprezentată de casa Next Models, tânăra are show-uri de modă atât în Franța, cât și peste Ocean.

Deseori pozează provocator și urcă fotografiile pe contul ei de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@camillejansen) on


Spre deosebire de tatăl său, Jack Depp vrea să rămână departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu acordat ziarului Philippine Daily Inquirer, Johnny Depp dezvăluia care este cel mai mare talent al fiului său.

Fiul meu, Jack, a fost mereu un desenator foarte talentat. Desenează bine de tot. De asemenea, cântă foarte bine. În afară de piesele de teatru de la școală, nu a manifestat nicio dorință de a deveni actor”, a dezvăluit Johnny Depp.

Citește șiJohnny Depp, apărat de fostele iubite Vanessa Paradis și Winona Ryder: „Nu e un bătăuș”

Jack și Lily-Rose sunt cei doi copii ai lui Depp cu Vanessa Paradis. Cei doi s-au despărțit în 2012, după o relație începută în 1998.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Johnny Depp și fosta lui soție s-ar putea întâlni la tribunal

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni