• PRO TV
  • Simona Halep, declarație de dragoste pentru țara ei: „Trăiesc în România. Voi face așa cum e corect”

Simona Halep, declarație de dragoste pentru țara ei: „Trăiesc în România. Voi face așa cum e corect”

Simona Halep, declarație de dragoste pentru țara ei: „Trăiesc în România. Voi face așa cum e corect”

A oferit destule dovezi ale atașamentului ei față de România, dar nu s- rezumat niciodată la ele. Simona Halep demonstrează încă o dată cât de mult își iubește țara.

Simona Halep impresionează din nou cu sentimentele sincere pe care le are față de români și țara în care s-a născut. La fel de mișcat a fost și antrenorul ei, australianul Darren Cahill, care a dezvăluit un episod care l-a marcat prodund.

Astralianul a mărturisit că a sfătuit-o, în urmă cu câțiva ani, să-și mute reședința în altă țară decât România, pentru a economisi din banii plătiți sub formă de taxe. Paradisurile fiscale, precum Monaco și Dubai, sunt foarte căutate azi de sportivii din întreaga lume tocmai pentru impozitele mici sau chiar inexistente.

Darren Cahill a dezvăluit că răspunsul Simonei l-a impresionat și l-a determinat să nu mai deschidă acest subiect.

„În acel moment mi-a aruncat o privire tăioasă, la fel cum o face uneori pe teren, și a spus: Nici gând să fac asta! Sunt româncă, trăiesc în România, îmi voi plăti taxele în România. Voi face așa cum e corect!”, a dezvăluit Cahill într-un interviu pentru Digi Sport.

Citește șiSimona Halep, despre singurul vis neîmplinit în plan personal: „O să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole”

Simona Halep se află pe locul 4 în topul încasărilor înregistrate din tenis de jucătoarele lumii, cu 36,5 milioane de dolari. Pe primele 3 locuri sunt, în ordine: Serena Williams (92,7 milioane $), Venus Williams (41,8 milioane $) și Maria Sharapova (38,7 milioane $).


FOTO: Getty Images

Simona Halep plătește deja impozit pentru fiecare premiu în bani câștigat în altă țară decât România. În România, sportiva noastră este impozitată cu 10% pentru fiecare contract de publicitate, dar și pentru dobânzile înregistrate la depozitele deschise în țară.

Simona Halep (locul 2 WTA) își poartă cu mândrie drapelul tricolor în toate competițiile internaționale și își face cruce după fiecare victorie. Mulțumește Divinității, familiei și suporterilor români pentru susținerea arătată la fiecare partidă.

Fotografii: Getty Images/Agerpres

Vezi și VIDEO: Interviu cu Simona Halep la 12 ani de La Măruță: "Nu visam să ajung numărul 1 mondial"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni