• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, postări ciudate pe Instagram, la trei zile după ce a provocat un accident rutier

Margherita de la Clejani, postări ciudate pe Instagram, la trei zile după ce a provocat un accident rutier

Margherita de la Clejani, postări ciudate pe Instagram, la trei zile după ce a provocat un accident rutier

Weekendul trecut, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în București, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un autoturism parcat regulamentar.

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani conducea sub influența unor substanțe interzise, iar acest lucru a devenit rapid cel mai important subiect al săptămânii.

Părinții Margheritei i-au luat apărarea acesteia, însă comportamentul ei din ultimele zile și chiar din ziua accidentului arată că vedeta nu a conștientizat încă faptul că ar i s-ar putea întocmi dosar penal și chiar ar putea ajunge la pușcărie, deoarece aceasta este pedeapsa maximă în cazul în care conduci sub influența substanțelor interzise și provoci un accident.

La doar trei zile după nefericitul eveniment, Margherita de la Clejani a postat pe Instagram mai multe filmulețe din arhiva personală, în cele mai multe dintre acestea ea fiind îmbrăcată sumar și dansând pe diferite melodii care au cucerit topurile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Cu toate că au fost postate toate în aceeași zi, fiecare clip video în parte a strâns câteva zeci de mii de vizualizări, ceea ce demonstrează că fanii vedetei îi sunt în continuare alături, indiferent de greutățile prin care trece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Pe lângă filmulețele postate pe Instagram în feed, Margherita de la Clejani a avut și un mesaj pentru toți cei care o critică în aceste zile, postând la story inclusive o imagine cu un semn obscen.

foto: Instagram Margherita de la Clejani

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni