• PRO TV
  • Pain de la 5gang, obligat să facă tratament toată viața. "Eram supraponderal, aveam 90 de kg în copilărie"

Pain de la 5gang, obligat să facă tratament toată viața. "Eram supraponderal, aveam 90 de kg în copilărie"

Pain de la 5gang, obligat să facă tratament toată viața. "Eram supraponderal, aveam 90 de kg în copilărie"

Eșecul poate duce la succes, așa a fost și în cazul vloggerului Pain, care și-a pierdut contul de Youtube de două ori, a cântărit 90 de kg la o înălțime de 1.4 metri în copilărie și a fost diagnosticat cu o boală ce-l obligă să ia un tratament pe viață. 

Povestea lui Pain nu este una tocmai fericită, asta după ce în copilărie s-a confruntat cu o serie de probleme ce l-au maturizat și l-au făcut să conștientizeze că în viață uneori pierzi, alteori câștigi, însă drumul spre succes nu este niciodată simplu!

Invitat în sezonul 2 din Viața Bate Vlogul, tânărul ne-a povestit despre problemele cu bullyingul pe care le-a avut în adolescență, ce înseamnă să fii un vlogger în România și procesul prin care a fost nevoit să treacă pentru a se accepta. 

"Eu pe la 10-11 ani m-am apucat de Youtube, făceam gaming. Eram supraponderal, aveam în jur de 90 de kg la o înălțime de 1.40 m. Făceam clipuri fără voce, pentru că o aveam pițigăiată și nu-mi plăcea. Nu mă expuneam pentru că îmi era rușine cum arătam." a declarat membrul trupei 5gang. 

Vezi episodul 11 din Viață Bate Vlogul 2:
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni