• PRO TV
  • Tom Cruise vrea să construiască un "sat" liber de noul coronavirus pentru a continua fimările la "Misiune: Imposibilă 7"

Tom Cruise vrea să construiască un "sat" liber de noul coronavirus pentru a continua fimările la "Misiune: Imposibilă 7"

Tom Cruise vrea să construiască un "sat" liber de noul coronavirus pentru a continua fimările la "Misiune: Imposibilă 7"

Pentru că vrea să reia cât mai repede filmărie la “Misiune Imposibilă 7”, Tom Cruise plănuiește să construiasca un "sat" liber de Sars-Cov-2, pentru ca echipa sa să fie în siguranță.

Lansarea "Mission: Impossible 7" a fost amânată din iulie 2021 pentru 19 noiembrie 2021, în urma măsurilor luate pe timpul pandemie. Pentru a nu mai amâna și mai mult evenimentul, se pare că actorul și producătorul în vârstă de 57 de ani ar fi venit cu această soluție. Filmele “Mission: Impossible” au avut mereu succes și încasări uriașe, așa că este în interesul studioului că situația să revină la normal cât mai rapid. 

The Sun a citat o sursă din preajma actorului, care susține că "Filmul are întârzieri mari și nu sunt semne că lucrurile vor reveni curând la normal, iar aceasta ar putea fi o soluție pentru a se mișcă lucrurile rapid și în siguranță. Practic, o parte din cele mai mari staruri ale lumii vor locui împreună, în același perimetru, în locuri VIP. "

Informațiile nu au fost deocamdată confirmate de reprezentanții oficiali ai lui Tom Cruise, dar au făcut deja înconjurul presei internaționale.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: GETTY

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni