• PRO TV
  • Ostatica lui Berlin din Casa de Papel, super sexy în realitate. Cum arată actrița de profesie asistentă medicală

Ostatica lui Berlin din Casa de Papel, super sexy în realitate. Cum arată actrița de profesie asistentă medicală

Ostatica lui Berlin din Casa de Papel, super sexy în realitate. Cum arată actrița de profesie asistentă medicală

Clara Alvarado ne-a atras atenția în rolul ostaticei lui Berlin, Ariadna, în serialul-fenomen Casa de Papel. În vârstă de 29 de ani, actrița spaniolă nu a avut însă un rol care să îi pună în valoare și calitățile fizice, însă cu siguranță toată lumea i-a remarcat superbii ochi albaștri. Pe lângă faptul că este o femeie frumoasă, Clara este și inteligentă: are studii medicale și în timpul pandemiei de coronavirus lucrează ca asistentă într-un spital din Madrid.

Clara Alvarado a făcut sport în copilărie și adolescență, iar acest lucru se poate observa și acum, pentru că actrița are o silueta atletică. Vedeta a practicat atletismul și gimnastica ritmică. În imaginile postate pe rețelele de socializare, Clara se mândrește cu silueta sa fit.

Vezi si: În Casa de Papel e un timid incurabil, în viață reală e un macho sexy. Cum arată soția „Profesorului

Clara Alvarado lucrează - asistentă medicală în timpul pandemiei de coronavirus
 

În paralel cu actoria, Clara Alvarado are și studii de medicină, fiind de profesie asistentă medicală. Clara nu a practicat până în 2020 această meserie, însă odată cu pandemia de coronavirus a hotărât că este momentul să acorde ajutor celor bolnavi din spitale. Aceasta lucrează într-un spital din Madrid.

“După prima săptămână de carantină, am remarcat în presă că e mare nevoie de personal medical în spitalele din Madrid. Cu toată teama pe care o aveam pentru că nu mai practicasem până acum această meserie, am început să caut un loc în care să mă fac de folos”, a spus actrița.



Sursa foto: Instagram, Casa de Papel



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni