• PRO TV
  • Andreea Antonescu și-a surprins fanii de pe Instagram! S-a filmat în cadă

Andreea Antonescu și-a surprins fanii de pe Instagram! S-a filmat în cadă

Andreea Antonescu și-a surprins fanii de pe Instagram! S-a filmat în cadă

Ajunsă la aproape 40 de ani, Andreea Antonescu este în continuare una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc, reușind să surprindă cu fiecare apariție a ei.

Dacă în ultima săptămână din luna mai a fost în platoul emisiunii „Vorbește Lumea” într-o ținută foarte provocatoare, având un decolteu imens, care a lăsat să se vadă mai mult decât și-ar fi imaginat orice telespectator, acum Andreea Antonescu le-a făcut o surpriză fanilor de pe rețelele de socializare.

Artista, care cântă atât solo, cât și în trupa Andre, a postat pe Instagram, la story, câteva clipuri video foarte scurte în care apare goală în cadă, cu trupul acoperit doar de spumă.

Imediat după ce a postat în mediul online acele imagini, pe site-ul Cancan au apărut și alte fotografii cu Andreea Antonescu în cadă, primite de jurnaliști pe mail, de la o persoană anonimă. Pozele au apărut pe site atunci când artista era invitată în emisiunea „La Măruță”, însă ea a afirmat că nu știe despre ce este vorba.

„Am văzut niște fotografii, nu știu dacă le știi. Au apărut în ziar acum. Erau cu lumânărele, cu o cadă, cu spumă...”, i-a spus Cătălin Măruță, iar Andreea Antonescu a răspuns mai întâi în glumă, apoi vizibil rușinată: „Drăguțe, ți-au plăcut? Erau drăguțe sau nu? Dacă erau drăguțe, nu contează dacă le știu sau nu. Vorbim după emisiune, te-ai găsit la televizor să zici. Mă rog, avem cu toți niște... Vorbelti de story-urile mele, nu? Am avut aseară... Hai, mă, Măruță, la televizor... N-am văzut aici.. Eu sunt. Nu, vai de capul meu”.

foto: PRO TV; Cancan; Instagram Andreea Antonescu

Vezi și: Facem Level – episodul 5: Raku Game Station a fost ciuruit de gloanțe trase prin pereți în Call of Duty Mobile

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni