• PRO TV
  • Vloggerul Alexandru Bălan "Colo" supără tot mai mult! Ce măsuri s-au luat împotriva lui până acum?

Vloggerul Alexandru Bălan "Colo" supără tot mai mult! Ce măsuri s-au luat împotriva lui până acum?

Vloggerul Alexandru Bălan "Colo" supără tot mai mult! Ce măsuri s-au luat împotriva lui până acum?

Alexandru Bălan "Colo" atrage tot mai mult atenția!

În timp ce el își schimbă total registrul postărilor pe Instagram și al video-urilor de pe youtube - după cum se vede în ultima poză publicată pe contul său de socializare, referitoare la iubita și cățelul său, împotriva lui Alexandru Bălan se inscă un adevărat război.

Zeci de mii de oameni au semnat o petiţie prin care cer excluderea vloggerului de pe Youtube! În plus, vloggeri consacraţi spun că este necesară o lege de reglementare a conţinutului de pe internet. Mai mult, nenumărați sponsori şi mii de abonaţi l-au abandonat după vizionarea mesajelor sale.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandru Balan (@coloab) peÎn clipul care a scaldalizat opinia publică, vloggerul face dezvăluiri fără perdea și folosește de multe ori un limbaj trivial. Mai mult, vorbește despre întreținerea de relații sexule cu minore:

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt. (…) La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă (…)Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“

Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi a anunţat că „a demarat verificări“ în privinţa tânărului de 28 de ani, iar centrul FILIA, care militează pentru drepturile femeilor, a depus plângere împotriva lui.  
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-SEZONUL 2


FOTO: ALEXANDRU BĂLAN INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni