• PRO TV
  • Mesajul postat de Lidia Buble pe Instagram după ce tabloidele au scris că s-a despărțit de iubit

Mesajul postat de Lidia Buble pe Instagram după ce tabloidele au scris că s-a despărțit de iubit

Mesajul postat de Lidia Buble pe Instagram după ce tabloidele au scris că s-a despărțit de iubit

De câteva luni de zile, despre Lidia Buble se spune că s-ar fi despărțit de partenerul ei, cu care avea o relație de mai mulți ani.

Chiar dacă artista a postat la începutul stării de urgență câteva story-uri în care apărea alături de iubit, presa mondenă a continuat să afirme că lucrurile nu sunt tocmai roz în viața Lidiei Buble. Mai mult decât atât, tânăra a plecat la un moment dat la Deva, la părinții ei, acolo unde a stat mai multe săptămâni, iar tabloidele au afirmat că acesta este semnul că relația ei nu mai merge.

Atunci când era în Deva, iar partenerul ei a rămas la București, bărbatul a fost fotografiat de paparazzi în timp ce ieșea din casa unei femei misterioase, însă Lidia Buble nu a dorit să comenteze această escapade, păstrând în continuare misterul privind statutul ei: dacă este în continuare într-o relație sau dacă este singură.

Zilele trecute, celebra cântăreață a decis să posteze pe Instagram un mesaj care este cel puțin ciudat, dacă ținem cont de zvonurile care circulă în presă. Ea a postat o fotografie realizată într-un parc din Capitală, iar descrierea a fost una care lasă loc de interpretări: „I.D.G.A.F”. Acest mesaj înseamnă „I don’t give a f**k” (tradus în română „Nu-mi pasă” sau „Nu dau doi bani pe asta”), iar cârcotașii afirmă că are legătură directă cu relația Lidiei Buble.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: Elon Musk trimite primii oameni în spaţiu - Trending Review cu Daragiu - Episodul 32

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni