• PRO TV
  • Adelina Pestrițu a copiat look-ul lui Jackie Kennedy, fosta Primă Doamnă a Americii. Cum au reacționat fanii

Adelina Pestrițu a copiat look-ul lui Jackie Kennedy, fosta Primă Doamnă a Americii. Cum au reacționat fanii

Adelina Pestrițu a copiat look-ul lui Jackie Kennedy, fosta Primă Doamnă a Americii. Cum au reacționat fanii

Adelina Pestrițu a fost invitată în weekend la o petrecere „baby shower” cu tematică retro, iar vedeta a impresionat cu look-ul său chic. „Influencerița” a explicat pe Instagram că s-a inspirat din look-ul fostei Prime Doamne a Americii, Jackie Kennedy, celebră pentru grația și eleganța ei.

Adelina Pestrițu a fost atracția petrecerii. Într-o rochie de culoare galbenă, vedeta a fost practic imposibil de ignorat. „Am toate muștele pe mine la galbenul ăsta”, a spus vedeta într-un story pe Instagram.

Rochia chic, mulată pe talie și cu umerii goi, i-a pus perfect în valoare silueta, însă și de data asta unele fane au criticat-o că „e prea slabă”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Deși s-a bucurat de admirația tuturor invitatelor și a impresionat și pe rețelele de socializare cu ținuta sa, Adelina recunoaște că s-a chinuit un pic pentru a bifa un look stylish. „Nu știu cum stăteau fetele alea în perioada retro în rochii pentru că eu de abia pot să mă mișc”.

Vedeta a primit mii de mesaje de feliciari pentru look-ul reușit, însă, ca de fiecare data, au fost și nemulțumiți.

„Ești frumoasă! Dar foarte slabă.Nu vreau să jignesc, dar prea exagerezi cu siluetă ta...... piele și os. Nu-s genul de om invidios, vreau să precizez”, i-a scris o fană.

„Hai c-a venit și sufletul petrecerii! Prea mult machiaj!Și chiar dacă nu e mult, e prea finisat, prea pus la punct!Poate și pentru că rochia are o culoare atât de puternică . Ce să zic și eu când văd pe una care arată așa....?”, a spus, mai în glumă, mai în serios, o altă fană.

„Mare frumusețe de femeie, ești îmbrăcată elegant, machiată, arați bine, dar vreau să  văd o poză naturală, simplă, să vedem cum arăți”, a comentat altcineva.

„Este frumoasă, cu ajutorul operatiilor estetice devii și mai...însă tatuajele...”, e părerea altei fane.

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni