• PRO TV
  • How to TikTok by Aquene. Ce tip de conținut postează vedetele din România pe Tik Tok

How to TikTok by Aquene. Ce tip de conținut postează vedetele din România pe Tik Tok

How to TikTok by Aquene. Ce tip de conținut postează vedetele din România pe Tik Tok

Aquene îți arată, în episodul cu numărul patru How to Tik Tok, ce tip de conținut obișnuiesc vedetele din România să posteze pe contul lor de Tik Tok.  Tot în acest episod, cântăreața dezvăluie care sunt efectele în trending pe această aplicație, dar și multe alte lucruri interesante. 

În noul episod How to TikTok, cântăreața Aquene îți arată ce obișnuiesc vedetele din România, precum  Smiley, Amna, Liviu Teodorescu, Connect-R sau Alina Eremia, să posteze pe contul lor de Tik Tok. Spre exemplu, Smiley a publicat recent un material în care le arată fanilor cum au decurs filmările la videoclipul piesei "Va fi bine". Artistul are peste 13 mii  de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care îl urmăresc la acest material.

Citește și:  How to TikTok by Aquene. Cine este cea mai urmărită persoană de pe Tik Tok din lume. Are peste 60 de milioane de urmăritori

De asemenea, Aquene îți dezvăluie care sunt efectele în trending de pe Tik Tok, cum le poți folosi, dar și care sunt avantajele acestora. Vei putea vedea și care este hashtagul cu cele mai multe videoclipuri postate și challange-ul cel mai utilizat de tiktokeri. 
 

Emisiunea How to TikTok este prezentată de Aquene, în fiecare marți, de la ora 11:00, pe protvplus.ro. Aquene a început să cânte la 6 ani. În prezent este studentă a Universității de Muzică, la secția Jazz. A fost alături de Cleopatra Stratan pe scena Sălii Palatului, l-a acompaniat la nai pe maestrul Gheorghe Zamfir și face parte din backing vocals la Vocea României.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni