• PRO TV
  • Margherita de la Clejani, dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal

Margherita de la Clejani, dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal

Margherita de la Clejani, dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal

Margherita de la Clejani se ramarcă iar cu excesele ei. De data acesta, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a ales cu dosar penal pentru agrearea unui animal de companie.

Margherita de la Clejani are în grijă, de mai bine de un an, o maimuțică tare simpatică pe care o poartă peste tot. Animalul este al unui prieten de familie, care a acceptat ca acesta să petreacă timp în compania Clejanilor.

Însă, fata celebrilor muzicieni s-a ales cu dosar penal după ce a bruscat animalul și l-a lovit în timpul unei ieșiri în aer liber. Conform consilierului general al Capitalei Tudor Ionescu, incidentul s-a petrecut în Delta Văcărești.

Dosar penal pentru rele tratamente aplicate unui animal! În urma sesizării trimise Poliției ca urmare a imaginilor în care doi cetățeni se plimbau cu un primat în zona Delta Văcărești din București, iar unul a lovit acel animal, pe care l-au și bruscat, am fost informat ca a fost deschis un dosar penal!

Nu mă entuziasmează pentru că nu înseamnă nimic în faza aceasta, dar fără acest pas nu s-ar putea ajunge la o condamnare și o pedeapsă. Deci e drumul NORMAL și asta e bine!”, a scris acesta pe Facebook. 

Ionescu a distribuit inclusiv procedura pe care oricine o poate urma dacă vrea să sesizeze maltratarea unui animal. Vezi AICI!

Margherita de la Clejani se află la al doilea incident cu poliția în decurs de o lună. La 23 mai 2020, ea a provocat un accient rutier minor pe o stradă din București. În urma verificării cu aparatul DrugTest, polițiștii au sesizat că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzise.

Fotografii: PRO TV/@margherita_morningstar

Vezi și VIDEO: How to TikTok, episodul 4

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni