• PRO TV
  • Lidia Buble, primul mesaj pe Instagram după despărțire: „Sunteți în inima mea”

Lidia Buble, primul mesaj pe Instagram după despărțire: „Sunteți în inima mea”

Lidia Buble, primul mesaj pe Instagram după despărțire: „Sunteți în inima mea”

După mai multe luni în care s-a tot vorbit că relația Lidiei Buble nu mai funcționează, iar artista a negat vehement acest lucru, acum adevărul a ieșit la iveală.

Partenerul din ultimii 5 ani ai artistei a scris pe Instagram că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, vestea venind când fanii cântăreței se așteptau mai puțin: cu doar câteva zile înaintea zilei ei de naștere.

Pe 9 iunie, Lidia Buble a împlinit 27 de ani și a postat pe instastory mai multe filmulețe în care apărea alături de apropiații ei, dar și mesaje ale rudelor, prietenilor și vedetelor, prin care aceștia îi urau „La mulți ani”.

Din păcate pentru artistă, aceasta a fost prima aniversare din ultimii ani în care nu a avut lângă ea un partener, însă a încercat să pară puternică și chiar a avut un mesaj pentru internauți, postat pe pagina ei de Instagram.

„Birthday girl #27 Mulțumesc pentru toate gândurile bune. Sunteți în inima mea. Vă pup și îmbrățișez cu mare drag”, a scris Lidia Buble în dreptul unei fotografii, alegând să dezactiveze comentarii, probabil special pentru a evita întrebările despre relația ei. În aproximativ 12 ore, fotografia și mesajul au primit peste 25.000 de aprecieri din partea fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

foto: Instagram Lidia Buble

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni