• PRO TV
  • Cum arată Adelina Pestrițu după ce s-a tuns scurt de tot. Reacția fanilor când au văzut noul look

Cum arată Adelina Pestrițu după ce s-a tuns scurt de tot. Reacția fanilor când au văzut noul look

Cum arată Adelina Pestrițu după ce s-a tuns scurt de tot. Reacția fanilor când au văzut noul look

Adelina Pestriță se numără printre cele mai apreciate vedete din România.

Celebră atât în lumea mondenă, cât și pe rețelele sociale, Adelina Pestițu este genul de celebritate care poate da startul unor noi tendințe în România. Fiecare transformare prin care trece este "aplaudată" de susținătorii săi și adoptată imediat de tinerele care îi apreciază stilul. 

Curajoasă și mereu dornică să își testeze limitele, Adelina Pestrițu a trecut din nou printr-o schimbare radicală de look. Vedeta s-a tuns scurt, dar decizia a fost luată doar după ce s-a consultat înainte cu fanii.

"Am făcut-o! Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea" a fost mesajul Adelinei Pestrițu.Fanii Adelinei Pestrițu nu au întârziat să o felicite pentru decizia luată. Vedeta a primit numeroase complimente, cei mai mulți prieteni de pe Instagram au apreciat noul look și i-au transmis acesteia că tunsoarea i se potrivește perfect. 


Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni