• PRO TV
  • Cum arată în interior iahtul lui Rafael Nadal. Costă 5.5 milioane de Euro

Cum arată în interior iahtul lui Rafael Nadal. Costă 5.5 milioane de Euro

Cum arată în interior iahtul lui Rafael Nadal. Costă 5.5 milioane de Euro

Jucătorul de tenis Rafael Nadal și frumoasa lui soție, Xisca Perello, au fost de nenumărate ori surprinși de paparazzi pe iahtul pe care îl dețin.

Rafael Nadal este proprietarul unei ambarcațiuni în valoare de 5.5 milioane de Euro. Iahtul pe care îl deține este un catamaran Sunreef 80 Power, cu o capacitate de 12 persoane și cu o lungime 24 de metri.

Conform publicațiilor internaționale, catamaranul este dotat cu jacuzzi, bar și ski jet. Invitații lui Rafael Nadal pot servi masa pe puntea iahtului și se pot odihni în cele patru cabine ale iahtului. 

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!
Sursa FOTO: Profimedia


În trecut, Rafael Nadal a deținut un iaht de 3.3 milioane de Euro. Cunoscuta sub numele de Beethoven, ambarcațiunea a fost vândută în anul 2019 și înlocuită cu actualul iaht. 

Acum ca măsurile de siguranță din Spania s-au relaxat, Nadal a profitat și  a ieșit împreună cu familia sa în larg, unde s-a bucarat și relaxat la bordul catamaranului în valoare de 5.5 milioane de Euro.Sursa FOTO: ProfimediaVezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni