• PRO TV
  • Sushant Singh Rajput, un star de la Bollywood, a murit la 34 de ani

Sushant Singh Rajput, un star de la Bollywood, a murit la 34 de ani

Sushant Singh Rajput, un star de la Bollywood, a murit la 34 de ani

Actorul Sushant Singh Rajput a fost găsit fără viață în apartamentul său din Mumbai. 

În vârstă de 34 de ani, acesta se număra printre cele mai apreciate vedete de la Bollywood, fiind renumit în special pentru faptul că l-a interpretat pe MS Dhoni, o legendă a cricketului, în filmul biografic.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Mumbai a declarat că poate să fie vorba despre o sinucidere. Ziarele din India precizează însă că nu s-a găsit niciun bilet de adio la fața locului, conform Daily Mail.

Moartea lui Rajput vine la doar 5 zile după decesul fostului lui manager, Disha Salian, care a căzut de la etajul 14 al unei clădiri din Mumbai. 

În urma veștii că Rajput a murit, mesajele de condoleanțe au umplut social media, printre acestea numărându-se și cel al premierului Indiei Narenda Modi.

”Sushant Singh Rajput... un remarcabil tânăr actor, plecat prea curând dintre noi. A excelat în TV și filme. Ascensiunea sa în lumea entertainmentului i-a inspirat pe mulți și lasă în urmă multe rolul memorabile”.

Născut în Bihar, în estul Indiei, Rajput și-a făcut debutul la Bollywood în 2013, cu filmul 'Kai Po Che', care a fost premiat în acel an la Festivalul de la Berlin. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Secretul lui Radu Palaniță, câșigatorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni