• PRO TV
  • Daniela Crudu, pusă la zid de fani, după ce s-a operat: „Ești mai urâtă și umflată de acid”

Daniela Crudu, pusă la zid de fani, după ce s-a operat: „Ești mai urâtă și umflată de acid”

Daniela Crudu, pusă la zid de fani, după ce s-a operat: „Ești mai urâtă și umflată de acid”

În ultimele luni, Daniela Crudu a fost o prezență foarte rară în lumea mondenă, vedeta alegând să dispară din lumina reflectoarelor, mai ales din cauza faptului că a avut probleme cu fostul ei iubit.

Vedeta ar fi fost bătută de partener, după ce s-a spus că acestuia i-ar fi dispărut câteva mii de euro din casă, bani pe care Cruduța i-ar fi cheltuit într-un weekend în club. Acesta a fost deranjat de gestul fostei vedete TV, astfel că i-ar fi aplicat o corecție fizică despre care s-a aflat de la autorități, chiar dacă Daniela Crudu nu a vrut să vorbească foarte mult pe această temă.

Cu toate că la televizor a apărut tot mai rar, Cruduța a fost activă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii, fanii ei fiind revoltați de felul în care arată acum vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

„Ești altă Daniela, mai urâtă și umflată cu acid. Păcat de frumusețea ta” și „Cu totul altă persoană” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul fotografiilor cu Daniela Crudu, aceștia acuzând-o că a apelat în exces la ajutorul medicului estetician.

foto: Instagram Daniela Crudu

Vezi și: Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni