• PRO TV
  • Daniela Crudu și-a redeschis contul de Instagram, la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei

Daniela Crudu și-a redeschis contul de Instagram, la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei

Daniela Crudu și-a redeschis contul de Instagram, la o săptămână după ce a fost bătută de iubitul ei

Daniela Crudu este din nou online, după o pauză de câteva zile. Fosta asistentă TV și-a redeschis contul de Instagram și a fost asaltată de fanii ei.

Îmbrăcată sumar, cu o cămașă de noapte de culoare neagră, Daniela Crudu prepară în propria bucătărie ceea ce ar putea fi o salată fresh. Breteaua îi cade de pe umărul drept, dar ea e atentă la coaja de lămâie pe care o rade în acel moment.

E un ingredient important pentru salată, dar cam amară. La fel de amară ca și experiența ei cu iubitul violent, care i-a provocat răni serioase la nivelul feței.

Fotografia postată duminică, prima după o săptămână în care a stat departe de rețelele sociale, a strâns peste 25.000 de aprecieri în două ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#goodvibesonly✨ ????????????????☀️

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Fosta asistentă TV a dat de înțeles că s-a refăcut din toate punctele de vedere după bătaia încasată de la iubitul croat, în urmă cu fix o săptămână.

Daniela Crudu l-a dat pe agresor pe mâna poliției, sunând la 112. Acesta a susținut că i-a dat o singură palmă, după care ea a căzut și s-a lovit de obiectele din casă.

După ce a obținut un ordin de protecție provizorie, Daniela Crudu a fost refuzată de Judecătorira Sectorului 6 în vederea prelungirii acestuia, fiindcă ea nu a depus plângere pe numele iubitului.  

Fotografii: @daniela_crudu_official 

Vezi și VIDEO: Cazul Daniela Crudu: Bătaia nu este ruptă din rai

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni