• PRO TV
  • Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 05.30, Daniela Crudu a sunat la 112, cerându-le ajutor oamenilor legii, după ce iubitul ei ar fi bătut-o.

Potrivit oamenilor legii și surselor medicale, vedeta a suferit mai multe răni la nivelul feței și urmează să își scoată certificat medico-legal, jurnaliștii de la Cancan afirmând că știu din ce cauză a fost bătută Daniela Crudu de către iubitul ei croat.

Din câte se pare, bărbatul a fost plecat din țară, iar în lipsa lui Daniela Crudu a petrecut aproape non-stop în cluburi și a cheltuit foarte mulți bani, sumele fiind din bugetul iubitului ei. Alte surse, citate de cei de la Impact, afirmă însă că vedeta a fost bătută din alte motive.

Potrivit sursei citate, iubitul Daniele Crudu s-a enervat deoarece aceasta vorbea în mijlocul nopții prin mesaje cu un alt bărbat, iar din această cauză a bătut-o.

Ajuns în fața anchetatorilor, bărbatul a afirmat însă că i-a dat doar o palmă iubitei sale, iar această, în cădere, s-a lovit de mai multe obiecte.

foto: Instagram Daniela Crudu

Vezi și: Elena Lasconi, despre violența domestică:"Știm că la fiecare 30 de secunde o femeie este bătută în România"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni