• PRO TV
  • Suri Cruise s-a transformat într-o adolescentă încântătoare. Cât de frumoasă este tânăra de 14 ani

Suri Cruise s-a transformat într-o adolescentă încântătoare. Cât de frumoasă este tânăra de 14 ani

Suri Cruise s-a transformat într-o adolescentă încântătoare. Cât de frumoasă este tânăra de 14 ani

Katie Holmes și Suri Cruise au ieșit în oraș ca fetele, după ce au mai fost relaxate restricțiile impuse in cauza pandemiei de coronavirus.

Cele două au fost surprinse de paparazzi în timp ce se plimbau pe străzile din New York, cu măști pe față, savurând niște băuturi reci.

Tânăra de 14 ani nu a mai fost văzută în public de mai bine de două luni, ea și mama ei alegând să respecte regulile impuse de autoritățile americane.

Conform presei americane, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2013 din cauza credințelor religioase care îi interzic apropierea de persoanele „infidele”. Tom Cruise este adeptul Bisericii Scientologice, de care Katie Holmes s-a îndepărtat în 2012, imediat după divorțul de actorul din seria Misiune Imposibilă.

Tom Cruise a intrat în contact cu Scientologia prin intermediul primei soţii, Mimi Rogers, în anul 1986. Actorul a vorbit extrem de rar în public despre convingerile religioase. 

Presa străină a susţinut întotdeauna că Biserica Scientologică a fost motivul pentru care al doilea şi al treilea mariaj al lui Tom Cruise au eşuat. Acesta a fost căsătorit cu actriţa australiană Nicole Kidman, în perioada 1990-2001, alături de care a adoptat doi copii, şi cu actriţa Katie Holmes, din 2006 până în 2012.

sursa foto: ProfiMedia

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și: Home workout – episodul 5: Antrenament cardio intens

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni