• PRO TV
  • Kit Harington, transformare totală după Game Of Thrones. Actorul, de nerecunoscut cu noul look

Kit Harington, transformare totală după Game Of Thrones. Actorul, de nerecunoscut cu noul look

Kit Harington, transformare totală după Game Of Thrones. Actorul, de nerecunoscut cu noul look

Timp de 8 ani de zile, cât au durat filmările la Game of Thrones, Kit Harington nu a avut voie să se tundă. Jon Snow, personajul pe care l-a interpretat, avea părul lung, așa că actorul a fost nevoit să stea cu plete până la încheierea filmărilor. Ceea ce nu era neapărat un lucru rău: fanele erau înnebunite după buclele lui rebele!

Acum însă actorul a renunțat la cârlionți, însă admiratoarele îl plac și așa. Actorul este la fel de chipeș și tuns scurt!

Deși are părul scurt de la începutul anului, acum a îndrăznit să taie și mai mult din el. Vezi AICI cele mai noi imagini cu ultima frizură a actorului din Game of Thrones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kitharington #jonsnow #gameofthrones

O postare distribuită de Kit Harington (@kitharingtonn) pe

După terminarea Game of Thrones, Kit Harington a trecut prin momente dificile: a fost dependent de alcool, a devenit depresiv și a ajuns la o clinică de reabilitare. Cu ajutor profesionist și cu spijinul soției sale, Rose Leslie, actorul și-a revenit și acum arată spectaculos. Surse din apropierea sa au declarat că Harington a beneficiat de consiliere psihologică, practică meditativă și terapie comportamental-cognitivă pentru a combate stresul care s-a instalat ca urmare a rolului interpretat în Urzeala tronurilor.VEZI VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni