• PRO TV
  • La doar nouă ani, fiica lui David Schwimmer, Ross din Friends, s-a tuns zero pentru a transmite un mesaj

La doar nouă ani, fiica lui David Schwimmer, Ross din Friends, s-a tuns zero pentru a transmite un mesaj

La doar nouă ani, fiica lui David Schwimmer, Ross din Friends, s-a tuns zero pentru a transmite un mesaj

Fosta soție a lui David, Zoë Buckman, a arătat pe contul de Instagram, cum, cât ai clipi, fiica ei a renunțat la părul lung și frumos. 

Deși foarte multe fetițe de vârsta ei ar fi refuzat cu obstinație să facă asta, Cleo a zâmbit pe tot parcursul procedurii, semn că era foarte fericită.Se pare că a făcut această alegere pentru a transmite un mesaj de “viață trăită nonconformist”, așa cum a fost învățată de părinții ei. 
 
Mama ei afirmă: „Universul spune „dărâmă și reconstruiește” și copiii ascultă! Văd cum copiii de azi înfruntă normele și standardele într-un fel în care noi nu am făcut-o și asta îmi dă speranță!” 

David și Zoe sunt părinții lui Cleo, singurul lor copil din căsătoria lor de șapte ani. Cuplul s-a separat în 2017, dar au rămas prieteni buni. Părinții își învață fiica să fie cât mai implicată în soluționarea problemelor sociale și se strădiesc să îi dea exemplu. Zilele acestea, David Schwimmer chiar s-a alăturat protestelor Black Lives Matter din New York, unde a fost însoțit de fosta sa soție. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2
FOTO: GETTY/ INSTAGRAM ZOE BUCKMAN 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni