• PRO TV
  • Cum a apărut Cristiano Ronaldo după ce fanii l-au ironizat la primul meci cu Juventus

Cum a apărut Cristiano Ronaldo după ce fanii l-au ironizat la primul meci cu Juventus

Cum a apărut Cristiano Ronaldo după ce fanii l-au ironizat la primul meci cu Juventus

Timp de trei luni, fotbalul italian s-a aflat în pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, suporterii nu s-au arătat indulgenți la adresa lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo a fost ironizat de fani la prima apariție pe teren după pauza impusă de pandemie. Jucătorul minune al echipei Juventus a ratat un penalty în partida de cupă, jucată împotriva lui Milan. Acesta este motivul pentru care, pe rețelele de socializare, au apărut numeroase postări și mesaje prestația lui Ronaldo a fost criticată. 

Starul lui Juventus nu a fost afectat de vâlva generată de internauți. Nici măcar faptul că Leo Messi, rivalul său, a strălucit în meciul din deplasare cu Mallorca, nu l-a impresionat. Jucătorul Barcelonei a marcat în minutul 90+3 ultimul gol al meciului, pe care catalanii l-au câștigat cu 4-0.

Cristiano Ronaldo nu și-a pierdut concentrarea și se pregătește să cucerească Cupa Italiei. Fotbalistul și-a propus să arate impecabil la ceremonia de decernare a trofeului, motiv pentru care se pregătește intens.

O dovedește o postare pe Insstagram în care Cristiano Ronaldo își anunță fanii că se încarcă la soare cu Vitamina D. Cu peste 7 milioane de like-uri primite pentru această fotografie, Ronaldo este motivat și dornic să își ducă echipa pe culmile gloriei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get some Vitamin D ☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care depășește câștiguri de peste 1 miliard de dolari înainte de momentul retragerii din activitate.Vezi și: Top cele mai neobișnuite idei de vacanță, alături de Corina Caragea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni