• PRO TV
  • Fiica cea mare a Aneimaria Prodan, vedetă în presa internațională. Cu ce s-a remarcat Rebecca Prodan

Fiica cea mare a Aneimaria Prodan, vedetă în presa internațională. Cu ce s-a remarcat Rebecca Prodan

Fiica cea mare a Aneimaria Prodan, vedetă în presa internațională. Cu ce s-a remarcat Rebecca Prodan

Vestea că Rebecca Prodan, fiica cea mare a Aneimaria Prodan a devenit membru în Consiliul Director al clubului Hermannstadt a făcut valuri atât în presa din România, cât și în cea internațională.

După ce familia Prodan-Reghecampf s-a impicat financiar în conducerea echipei din Sibiu, Rebecca Prodan Dumitrescu a devenit cel mai tânăr conducător de club din fotbalul românesc. Britanicii de la The Sun nu au rămas indiferenți în fața acestei noutăți și au scris un articol despre modelul internațional. 

"Un splendid model internațional" face parte din Consiliul Director al clubului de fotbal din România Hermannstadt", scriu jurnaliștii de la The Sun. 

Aceștia au subliniat și faptul că Rebecca, în vârstă de 21 de ani, a devenit cel mai tânăr membru al conducerii echipei, dar și că modelul de renume internațional este fiica din prima căsătorie a Aneimaria Prodan cu Tiberiu Dumitrescu, baschetbalist. 

Rebecca Prodan Dumitrescu a participat deja în procesul decizional al clubului, votând demiterea antrenorului Vasile Miriuță, alăruti de ceilalți membri ai conducere.

Antrenorul ar urma să fie înlocuit de spaniolul Ruben Albes, fost tehnician la Real Valladolid sau Murcia.Vezi și Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

Asta da transformare! Sarcina a schimbat-o radical pe Sophie Turner. A apărut în colanți și bustieră pe străzile din Los Angeles >>> https://bit.ly/2YcRkvF

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni