• PRO TV
  • Augustin Viziru a devenit tată. Ce mesaj a avut pentru fiica lui

Augustin Viziru a devenit tată. Ce mesaj a avut pentru fiica lui

Augustin Viziru a devenit tată. Ce mesaj a avut pentru fiica lui

Actorul Augustin Viziru este fericit și împlinit după ce iubita lui a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Augustin Viziru și-a exprimat sentimentele în mediul online, după ce a primit vestea că a devenit tată. Fiica lui, care va fi botezată Maria Petre-Viziru, a venit pe lume cu o zi mai devreme decât fusese programat.

Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe”, a scris actorul, marți, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by augustin (@viziru) on


Prietenii și fanii de pe rețelele sociale s-au grăbit să-l felicite pe cel care a fost supranumit „băiatul rău al telenovelelor”. Puțini îl vedeau în ipostaza de soț și tată, dar în 2009 s-a căsătorit cu prezentatoarea TV Oana Mareș. Au divorțat după doi ani, iar în acel moment nimeni nu-l mai dădea vreo șansă să ajungă „bărbat de casă”.

Timpul a lucrat în favoarea lui, iar Augustin Viziru are azi o familie completă de care trebuie să aibă grijă. Actorul urmează să se căsătorească cu iubita lui, pe care a ținut-o departe de ochii presei fiindcă nu e persoană publică.

Augustin Viziru va împlini 40 de ani în luna august a acestui an. A jucat în seriale și filme precum Lacrimi de iubire, Regina, Poveste de cartier, Iubire și onoare, Umbre, Ghinionistul și Faci sau Taci. Într-un interviu a dezvăluit că fratele său, Lucian Viziru, l-a convins să se facă actor. 

Augustin și Lucian au o relație foarte bună, deși locuiesc în țări diferite. „Relația cu fratele meu este una ciudată. Dacă cineva, vreodată, zice ceva rău de fratele meu iau un munte, îl mut și-l aduc înapoi și-l mai iau o dată, îl mut și-l aduc înapoi. Pentru că așa am fost crescuți în familie”, spunea actorul pentru PROTV.RO.

Fotografii: PRO TV/@viziru

Vezi și VIDEO: Augustin Viziru comentează zvonurile din presă. Ce critici i-au fost aduse actorului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni