• PRO TV
  • Rebel Wilson vrea să ajungă la greutatea de 75 de kilograme până la finalul anului 2020

Rebel Wilson vrea să ajungă la greutatea de 75 de kilograme până la finalul anului 2020

Rebel Wilson vrea să ajungă la greutatea de 75 de kilograme până la finalul anului 2020

Rebel Wilson și-a propus să ajungă la o greutate impresionantă până la finalul anului 2020. Vedeta a slăbit deja 18 kilograme. 

Celebră pentru apariția în filme precum "Pitch Perfect", "Bridemaids" sau "The Hustle", Rebel Wilson trece printr-un proces radical de transformare. Actrița de origine australiană își surprinde fanii de pe Instagram cu felul în care arată și asta după ce a slăbit nici mai mult nici mai puțin de 18 kilograme. 

Până la vârsta de 40 de ani, Rebel Wilson nu a părut interesată să se alinieze standardelor actuale de frumusețe. Pandemia de coronavirus a motivat-o se pare să acorde mai multă atenției sănătății și unui stil de viață echilibrat. 

În ultimele luni, vedeta a petrecut mult timp împreună cu antrenorul său, iar rezultatele muncii sale sunt deja vizibile. Jono Castano este cel care a susținut-o pe Rebel în demersul său de a scăpa de kilogramele în plus.


Antrenorul i-a recomandat vedetei să facă plimbări lungi, să bea apă și să se ferească de zahar și carbohidrați. Apoi, Castano i-a creat lui Rebel un program personalizat, care implică sesiuni de exerciții fizice șase zile pe săptămână. 

Programul lui personalizat pentru vedetă conține antrenamente la intensitate mare, exerciții de mobilitate, ridicări de greutăti, exerciții de rezistenșă și sesiuni tehnice.

"Am o misiune. Acesta e Anul Sănătății pentru mine", a dezvăluit Rebel. Ea le-a mărturisit prietenilor virtuali că vrea să atingă greutatea de 75 de kilograme până la finalul anului 2020. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you ???? when is the world reopening again?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on



Vezi și Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni