• PRO TV
  • Medici implicați în lupta împotriva COVID-19, răsplătiți cu sejururi gratuite în Deltă și la munte

Medici implicați în lupta împotriva COVID-19, răsplătiți cu sejururi gratuite în Deltă și la munte

Medici implicați în lupta împotriva COVID-19, răsplătiți cu sejururi gratuite în Deltă și la munte

Această perioadă a fost dificilă pentru toți, dar mai ales pentru medicii care au depus eforturi pentru a salva viețile pacienților depistați cu COVID-19. În semn de recunoștință, 20 de doctori și familiile acestora vor primi sejururi gratuite în Deltă și la munte. 

Inițiativa vine din partea Grupului Eurolines și a fost transmisă Ministerului Sănătății, care a acceptat să sprijine acest demers și a stabilit legătura cu doctorii care beneficiază de vacanțe. Sejururile de relaxare sunt la Green Village 4* Resort din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, și în resortul Valea Verde din satul Cund, județul Mureș. 

"Am invitat în cele două resorturi medici care, în ultimele trei luni, nu au avut parte de zile de relaxare, au lucrat în ture epuizante și și-au sacrificat orele de odihnă pentru a salva viețile pacienților infectați cu virusul Covid-19. Am considerat că este rândul nostru să avem grijă de cei care au depus eforturi pentru ca România să se facă bine”, a declarat Liliana Șmira, Director General Green Village 4*Resort

Vacanțele sunt pentru întreaga familie, iar cazarea, transportul și toate mesele sunt asigurate de organizatori. 

Deși la început reticenți în a lua o pauză de la activitățile din spitale, în cele din urmă, medicii au acceptat să petreacă o vacanță binemeritată, alături de familiile lor.
 

Vezi și: Facem bine, ca să ne facem bine! PRO TV Plus aplaudă medicii din linia întâi

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni