• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo, susținut necondiționat de familia sa. Sora lui îl atacă pe Maurizio Sarri după eșecul lui Juventus

Cristiano Ronaldo, susținut necondiționat de familia sa. Sora lui îl atacă pe Maurizio Sarri după eșecul lui Juventus

Cristiano Ronaldo, susținut necondiționat de familia sa. Sora lui îl atacă pe Maurizio Sarri după eșecul lui Juventus

Juventus a fost învinsă de Napoli în finala Cupei Italiei. Din păcate, eșecul marchează și o premieră în cariera lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul pierzând a doua finală rând. 

Așa cum se întâmplă întotdeauna în astfel de situații, înfrângerea a stârnit un val de polimici și critici la adresa modului în care echipa a jucat, iar Cristiano Ronaldo s-a aflat în centru controverselor. 

Fanii l-au acuzat pe jucătorul de origine portugheză că este de nerecunoscut după pauza impusă în urma declansării pandemiei de coronavirus. Maurizio Sarri nu a scăpat nici el de reproșuri, semn că situația i-a supărat peste măsură pe fani. 

Printre cei care l-au criticat aspru pe antrenorul echipei Juventus s-a numărat și una dintre surorile lui Cristiano Ronaldo. Deși de-a lungul timpul a fost o prezență discretă, iar momentele în care a apărut în lumina reflectoarelor au fost rare, de data aceasta Elma Aveiro a sărit în apărarea fratelui său și a ajuns astfel în atenția presei internaționale. 

În vârstă de 47 de ani, aceasta a scris următorul mesaj de susținere pentru Cristiano Ronaldo: "Mai mult de atât nu era posibil! Asta e, iar comoara mea nu poate face miracole de unul singur... Chiar nu înţeleg acest stil de joc... În fine, capul sus regele meu, nu puteai face mai mult".


Elma Aveiro este una dintre cele două surori ale lui Cristiano Ronaldo. Datorită faimei fratelui său, Elma a avut oportunitatea de a apărea în cadrul unor show-uri de televiziune, precum "Só Visto!" sau "Fama Show", însă celebritatea nu este punctul său forte. 

Discretă cu viața sa personală, despre Elma s-a scris foarte puțin în presa internațională. Aceasta a urmat cursurile Universității din Cincinnati și este mama unei fete, pe nume Eleonor Caires. 

Mesajul de susținere adresat lui Cristiano Ronaldo nu putea trece neobservat deoarece Elma are o comunitate extrem de mare pe Instagram. Nu mai putin de 390 000 de oameni îi urmăresc activitatea în mediul virtual. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom domingo ????feliz ao pé de quem nos ama ????familia ❤️minha vida ❤️minha rainha ????

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial) on


Cealaltă soră a lui Cristiano Ronaldo se numește Katia Aveiro, are 43 de ani și s-a lansat in muzica cu piesa "Boom Sem Parar". Succesul internațional s-a datorat și producatorului ei, cel care a lucrat cu artiști precum Pitbull, Lady Gaga, Jennifer Lopez sau Enrique Iglesias. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E se eu vou contar que quero partilhar um dos segredos que me fazem concretizar alguns dos meus sonhos e desejos ??? Não!!!! Não caiu do céu !!! Não!!! Não fiquei à espera que os outros resolvessem por mim... Não eu não quis ser uma inútil desocupada . Não!!! não quis ???????? fácil !!! Sim eu quero que os meus filhos tenham orgulho de mim. UM DIA EU CONTO ... E quem sabe eu ajudo-os a fazerem como eu !!!! Fiquem atentos ... Que um dia destes eu vos apresento um caminho que me levou a evoluir como (profissional) (empresária ) e (empreendedora)... ✔️☑️ QUAL É MESMO A TUA DESCULPA PARA FICARES AÍ SEMPRE NO MESMO LUGAR !!???? ——————————————————————————— ???????????????????????????????????? ???????????????? Ps:comentários desnecessários fora do contesto ,eliminados e bloqueados... ————————————————————— #mulheresempreendedoras #pessoasdesucesso #pessoasdecaráter #mãesonadecasaempresaria #naluta #marketingdigital #tantacoisamuda #Brasil #Mundo #riograndedosul.

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) onVezi și: Actrițele din Casa de Papel, spectaculoase în viața de zi cu zi. Cum arată pe covorul roșu și Instagram

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni