• PRO TV
  • O comedie de oameni mari: Videochat!

O comedie de oameni mari: Videochat!

O comedie de oameni mari: Videochat!

O comedie de oameni mari: Videochat! O poveste urbană, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care nu va avea nicio reținere în a aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

 

Diana Roman (Nina), Andi Vasluianu (Andrei) și Marius Florea Vizante (domnul Popovici) intră în pielea personajelor și, în același timp, în lumea unei industrii online: videochat-ul.

Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei are un studio de videochat și, cu fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că acolo e jobul potrivit pentru ea.

Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea. Povestea se dezvoltă de la un episod la altul, abordând subiecte de actualitate și pe alocuri sensibile cu un umor al situației abordat foarte bine din scenariu.

Videochat. O comedie de oameni mari.

Sâmbăta, ora 24:00 la PRO TV


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni