• PRO TV
  • Alina Pușcaș, surprize peste surprize la spitalul unde este internată

Alina Pușcaș, surprize peste surprize la spitalul unde este internată

Alina Pușcaș, surprize peste surprize la spitalul unde este internată

Alina Pușcaș este una dintre vedetele care s-au infectat cu noul coronavirus, dar, din fericire, starea ei de sănătate este una foarte bună! La fel și starea ei emoțională, desi are parte de provocări.

Primește pe rețelele de socializare foarte multe mesaje de încurajare, dar Alina a rămas șocată în fața unor acuzații pe care le-a avut de la cineva care îi urmărește contul de Instagram. Această persoană i-a scris câteva cuvinte pline de indignare: “Așa arată un om bolnav de coronavirus? Să vă fie rușine tuturor că mințiți!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da, trebuie sa accept optimista ???? ca acest "episod ROL 2" face parte din viata mea si sa fiu recunoscatoare ca sunt una dintre persoanele norocoase ???? care a facut cea mai simpla forma a covid - ului. (pare cumva ca sunt intr-o zona de campare din Dosarele X ????✌️ ♠️) #acceptance #covid #times #staysafe #besafe #rezist #optimistic

O postare distribuită de Alina Puscas - Stoenescu (@alina_puscas_) pe


Deși s-a arătat foarte neplăcut surprinsă, Alina nu și-a pierdut zâmbetul și s-a mulțumit să raspundă tranșant:

“Dumnezeule mare! Se pare că sunt oameni care cred că eu sunt aici, într-un cort militar, departe de familie, ca să aibă presa ce scrie? Se pare că trebuie să mă simt vinovată că mă simt bine.”
Dincolo de asta, Alina are parte de o mulțime de surprize plăcute. De la cei dragi primește fotografii și flori, de la prieteni mesaje de încurajare și mâncare, iar de la medici...pizza. După ce a făcut al doilea test, care i-a ieșit tot pozitiv, Alina a acceptat să mănânce doua felii de pizza de la medicii care stau alături de ea în spital. Vedeta este internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul "Ana Aslan", din Otopeni. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2FOTO: ALINA PUȘCAȘ

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni