• PRO TV
  • După toate cazurile confirmate, o altă vedetă e suspectă că ar fi putut lua noul coronavirus de la Marcel Pavel

După toate cazurile confirmate, o altă vedetă e suspectă că ar fi putut lua noul coronavirus de la Marcel Pavel

După toate cazurile confirmate, o altă vedetă e suspectă că ar fi putut lua noul coronavirus de la Marcel Pavel

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu dublă pneumonie și COVID-19,  iar alte câteva vedete care au intrat în contact cu el au avut rezultatul pozitiv la testarea cu noul coronavirus.

Pe rând, au fost internați Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Toto Dumitescu, fiul lui Ilie Dumitrescu și Alina Pușcaș. Presa însă speculează că ar mai putea apărea și alte cazuri. A atras în special atenția o poză pe care Marcel Pavel a postat-o pe 5 iunie, în care apare alături de Romică Țociu. E adevărat, deși anunță ca va filma alături de Țociu, Marcel nu precizează dacă poza e una de arhivă sau e făcută chiar în ziua postării. În plus, din fericire, din ziua publicării fotografiei până azi au trecut deja 16 zile, adica cu două zile mai mult decât perioada de incubație. Ceea ce înseamnă că, dacă cei doi nu au mai interacționat ulterior, cel mai probabil Romică Țociu e în afara oricărui pericol. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bună seara, dragi prieteni! La filmări, alături de simpaticul RomicăȚociu ! O seară plăcută în continuare! Dumnezeu să ne binecuvânteze!????❤????❤????❤

O postare distribuită de Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) pe

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Marcel Pavel, aceasta este stabilă, cu toate că artistul e foarte supărat de tot ce i s-a întâmplat în ultimele zile. Chiar a postat pe rețelele de sociaizare un mesaj care arată asta:

“Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa...), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni...! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate, v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti (…) la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva! Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dumneavoastră să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2Foto: Instagram Marcel Pavel


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni