• PRO TV
  • Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, probleme nebănuite după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, probleme nebănuite după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, probleme nebănuite după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Marcel Pavel a fost internat cu diagnosticul de COVID-19 și dublă pneumonie, după care i-au urmat câteva vedete care au primit rezultatul pozitiv la testarea pentru noul coronavirus: Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.  

Dacă despre starea de sănătate a Ozanei Barabancea nu se cunosc încă foarte multe, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt asimptomatici. 
 
Fanii acestor vedete s-au grăbit să le trimită mesaje de încurajare, dar mulți le-au adus și tot felul de acuzații conform cărora ar fi mințit în legătură cu diagnosticul, pe motiv că nu ar exista noul coronavirus. 
 
Doi lideri de opinie ai presei centrale, Cătălin Tolontan și Lucian Mândruță îi taxează însă pe cei doi pentru modul în care au abordat această problemă.
 
Lucian Mândruță a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Marcel Pavel, pe motiv că acesta nu i-ar fi dat importanța cuvenită diagnostucului de COVID-19. Mândruță a scris:

“Marcel Pavel zicea zilele trecute ca are o "pneumonie dubla, si mi-au gasit si Covid".

Ca si cum ar fi doua lucruri diferite.

"Marcele, pneumonia aia de la Covid e, nu de la ambrozie!”
 În ceea ce îl privește pe Andrei Ștefănescu, Mândruță îl atenționează că a greșit cu un gest pe care l-a făcut când a aflat că are noul coronavirus: și-a sărutat copilul  adormit pe frunte, înainte să plece la spital. Gestul, altfel firesc și frumos venit de la un părinte, în cazul de față putea expune băiețelul la un pericol.La rândul său, Cătălin Tolontan a scris un editorial pentru Libetatea în care a taxat atitudinea lui Marcel Pavel legat de noul coroavirus, în ideea că artistul nu i-a acordat importanța cuvenită acestei probleme și nu a luat-o suficient în serios. 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE FILMUL-SEZONUL 2FOTO: MARCEL PAVEL INSTAGRAM/ ANDREI ȘTEFĂNESCU INSTAGRAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni