• PRO TV
  • Pamela Anderson, după 14 apariții în Playboy: „Nu-i așa că ar fi ridicol?”

Pamela Anderson, după 14 apariții în Playboy: „Nu-i așa că ar fi ridicol?”

Pamela Anderson, după 14 apariții în Playboy: „Nu-i așa că ar fi ridicol?”

A apărut de 14 ori pe coperta celebrei reviste pentru bărbați și de fiecare dată a impresionat cu fizicul ei. La 52 de ani, Pamela Anderson a vorbit despre posibilitatea revenirii în paginile revistei.

Încă mai încape în costumul roșu de salvamar, pe care l-a purtat pe vremea când filma pentru Baywatch. Deși are 52 de ani, Pamela Anderson reușește să dea palpitații bărbaților când revine la ținuta care a făcut-o celebră în anii ’90. 

Însă, în ciuda acestui fapt, nu ar mai poza în Playboy, deși i s-a propus de nenumărate ori. După 14 apariții în celebra revistă, un record încă neegalat de nimeni, Pamela Anderson spune că ar fi ridicol să pozeze iar.

O, Doamne. Nu așa că ar fi ridicol? Oh, nu cred că ar fi OK”, a spus actrița pentru Fox News.

În 2015, când Playboy a tipărit ultima copertă nud, cea care a fost selectată pentru a marca acest eveniment istoric a fost chiar Pam. Atunci avea 48 de ani și a fost surprinsă de oferta generoasă a revistei. Pentru a apărea din nou în sânii goi, Pamela a cerut aprobarea celor doi fii ai săi.

Pamela Anderson în Baywatch. FOTO: Getty Images

Brandon Thomas și Dylan Jagger, care sunt fiii muzicianului Tommy Lee, au avut mult de suferit din cauza carierei mamei lor. Au fost tachinați, batjocoriți și implicați în câteva bătăi pentru onoarea mamei lor, care făcea senzație arătându-și formele.

Playboy a cunoscut-o și a iubit-o înainte ca ea să cucerească lumea. Pamela Anderson rămâne fata nostră cea mai râvnită și regina dominatoare a revistei, care a apărut pe coperta noastră de 14 ori – mai mult decât orice altă femeie din istoria Playboy”, spun reprezentanții revistei.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Home workout – episodul 6: În cuplu antrenametele pot fi mai creative. Exerciții pentru biceps și triceps cu benzile elastice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni