• PRO TV
  • Actrița Elizabeth Hurley, controversă pe internet cu o poză: „Tot fiul tău e fotograful?”

Actrița Elizabeth Hurley, controversă pe internet cu o poză: „Tot fiul tău e fotograful?”

Actrița Elizabeth Hurley, controversă pe internet cu o poză: „Tot fiul tău e fotograful?”

A recunoscut că fiul ei de 18 ani îi face cele mai multe dintre fotografiile pe care le postează în mediul online. Elizabeth Hurley a iscat o nouă controversă pe rețelele sociale cu încă o imagine provocatoare.

Mulți cred că nu mai are nimic de demonstrat și că s-a făcut înțeleasă. Însă, actrița Elizabeth Hurley insistă cu fotografiile ei provocatoare, pe care le postează aproape zilnic pe rețelele sociale. La 55 de ani, fostul fotomodel arată superb și profită din plin de faptul că timpul nu a lăsat cute pe trupul ei.

Temperatura crește la noi, la țară – de 14 săptămâni acasă și Anglia înflorește”, a scris actrița în dreptul acestei fotografii în care apare cu sânii la vedere. Postarea a strâns reacții dintre cele mai variate, printre care și unele răutăcioase. Un admirator a acuzat-o că nu e „sănătoasă la cap” dacă își pune fiul să-i facă aceste fotografii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


Tot fiul tău fotograful?”, a comentat un fan, în timp ce altul a concluzionat: „Asta e boala mintală, clar”.

Actrița a recunoscut că fiul ei, Damian Hurley, este omul din spatele multor fotografii pe care le postează în mediul online și că nu i se pare un lucru rău.

În vârstă de 18 ani, Damian și-a făcut debutul în modeling în iulie 2019. El seamănă leit cu mama lui și adesea a pozat alături de ea pentru a le arăta tuturor că e mândru de moștenirea sa genetică.

FOTO: Profimediaimages.ro

Tatăl lui este antreprenorul american Steve Bing, cu care mama lui a avut o relație amoroasă. Inițial, Bing nu l-a recunoscut ca fiu, însă un test de paternitate a demonstrat că Damian este urmașul lui. 

Fotografii: @elizabethhurley1/Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 13: Cristian Dascălu, despre cum a refuzat oferte de la Google şi Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni