• PRO TV
  • Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

Viața bate vlogul 2, ultimul episod: ”Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”

În ultimul episod al emisiunii marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul 2”, Emil Rengle și cei 12 vloggeri împărtășesc fanilor concluziile lor, la finalul unui sezon care a strâns peste 6 milioane de vizualizări. 

De-a lungul sezonului 2 din ”Viața bate vlogul”, și-au pus sufletul pe tavă, în povești care de care mai impresionate, care au strâns peste 6 milioane de vizualizări pe platforma video protvplus.ro: Emil Rengle, Alvarez, Cristian Dascălu, Cristina Almășan, Alex Daragiu, Daria Jane, Diana C, Cristi și Vlad Munteanu, Gabriela Sweet Paprika, Maximilian Ioan, Emanuel Cirstea și Pain. Și să nu-l uităm pe Tessy, cățelul cu peste 7000 de urmăritori pe Instagram! 

Influenceri cunoscuți pe YouTube, Facebook, Tik Tok sau Instagram, cei 13 invitați din serialul ”Viața bate vlogul” au dezvăluit povești reale, dure, inspiraționale, povești de viață care au scopul de a deschide ochii, de a crea o comunitate puternică și de a le arăta celor care trec prin experiențe asemănătoare că nu sunt singuri - despre identitatea sexuală, tendințe suicidale, presiunea de a susține familia sau pasul dintre a fi milionar și a ajunge, peste noapte, la sapă de lemn. 

Este important să ne deschidem atunci când suferim, să nu ținem în noi, pentru că atunci cu siguranță o să ne afecteze și o să ne dărâme la un moment dat și cred că o concluzie generală a show-ului ăsta este să continuăm să fim optimiști și încrezători, pentru că lucrurile bune or să vină mereu”, a mărturisit Maximilian Ioan. 

Am învățat că nu-ți permiți niciodată să judeci un om după aparențe, nu știi niciodată ce e în spate, câtă muncă și cât efort. Mi se pare că toți aveți niște povești de aplaudat”, a completat și Gabriela Sweet Paprika. 

Încă un lucru mișto, care ne leagă pe noi toți și care cred că este un sfat bun pentru cei de acasă, este că am avut cu toții curaj, la un moment dat în viața noastră... Fără curaj și fără să riști, nu ai cum să reușești”, a adăugat și Emil Rengle. 


Urmăriți, mai jos, ultimul episod din ”Viața bate vlogul” - sezonul 2. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni