• PRO TV
  • Cove, noi detalii despre starea de sănătate a Adelei Popescu: „Se simte din ce în ce mai bine”

Cove, noi detalii despre starea de sănătate a Adelei Popescu: „Se simte din ce în ce mai bine”

Cove, noi detalii despre starea de sănătate a Adelei Popescu: „Se simte din ce în ce mai bine”

De câteva zile, Adela Popescu se află internată în spital, după ce prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a acuzat unele dureri în zona abdominală.

Pentru că unii jurnaliști s-au grăbit să speculeze că vedeta ar avea coronavirus, Adela Popescu a anunțat, direct din spital, atât în direct la „Vorbește Lumea”, cât și pe Instagram că și-a făcut testul COVID-19 și acesta a ieșit negativ.

„În urma consultului mi s-a recomandat un computer tomograf și se pare că am o inflamație acolo unde se termină colonul și, în mod normal, ar începe apendicele. Protocolul, atunci când urmează să fii internat în spital, este să se facă și un test pentru a depista dacă ai sau nu COVID. Mi s-a făcut și mie, este negativ. Nu mă laud cu asta, doar că s-au făcut multe speculații că am lipsit de la emisiune și au apărut titluri în ziare cum că aș avea COVID. Nu am. Mai sunt și alte probleme de sănătate în țara asta și pe glob, nu numai această pandemie”, a spus Adela Popescu.

După câteva nopți petrecute în spital, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a postat noi fotografii pe instagram, la story, prin care anunță că se simte bine. „O nouă zi”, a scris Adela Popescu în dreptul unei imagini, iar Cove, colegul ei de emisiune, a dezvăluit că vedeta se uită pe PRO TV.

„Adela Popescu se simte din ce în ce mai bine și ne urmărește”, a spus Cove la începutul emisiunii „Vorbește Lumea”.

foto: Instagram Adela Popescu

Vezi și: Luna pride pe Tiktok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni