• PRO TV
  • INNA, Irina Rimes și The Motans s-au auzit sâmbătă seară pe scena evenimentului THE CONCERT drive-in

INNA, Irina Rimes și The Motans s-au auzit sâmbătă seară pe scena evenimentului THE CONCERT drive-in

INNA, Irina Rimes și The Motans s-au auzit sâmbătă seară pe scena evenimentului THE CONCERT drive-in

INNA a fluturat steagul României pe scena THE CONCERT Drive-in! Sâmbătă seară bucueștenii s-au bucurat de un show excepțional.

Au setat frecvența și au dat volumul mai tare, pentru că INNA, The motans și Irina Rimes și-au încântat fanii cu un concert de excepție, sâmbătă seară, în cadrul evenimentului THE CONCERT Drive-în! 

Muzica este cea care ne aduce împreună și dă startul celor mai tari petreceri! Parcarea principală de la Romexpo a fost plină de mașini cu tineri dornici de distracție.

The Motans a fost artistul care "a spart gheața" și a urcat primul pe scenă, urmat de Irina Rimes, iar în final, INNA a fost cea care a închis evenimentul din 27 iunie

Noi am fost nerăbdători să aflăm ce au simțit artiștii când au pășit pe scenă, după atât de mulți timp în care n-au mai interacționat cu publicul în cadrul unui concert! 

INNA, deși ne-a mărturisit în timpul concertului că nu prea obișnuiește să țină concerte prin România, fiind un artist internațional, s-a declarat extrem de emoționată și fericită că a avut ocazia să concerteze în vremuri de pandemie, acasă, alături de publicul român. 

Ba chiar mai mult, artista a fluturat steagul țării noastre la finalul prestației, în semn de recunoștință! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni